Next start 4K TV box vs Xiaomi Mi Box S 4K

17immobile

Femtopat
Merhaba arkadaşlar bugün bir konu açmıştım büyük çoğunluk Next start 4K TV box'un iyi olduğunu söylemiş internettede Mi Box S 4K çok güzel deniliyor ikisi arasında kaldım. Ve bir sorum daha olacak. Televizyon eski YouTube Netflix Google TRT izle (tabii) dahi açmıyor kurarken görüntü kaliteyi destekler mi bazen uyarı verip açılmıyormuş. Televizyon: LG 47LM640S-ZA (1080p) sizce hangi TV Box'ını almalıyım?

Mi Box S alınmaz. 2. nesili alınır. O varken de Next filan seçenek dahi olamaz. 2. el Apple TV daha mantıklı ama.
Neden seçenek dahi olamaz diye bir yorumlamada bulundunuz anlamadım açıkcası. Mi box S in ikinci nesili güzel bir ürün fakat Nextte gayet iyi bir ürün. Ben de hala Mi TV Stick var onu kullanıyorum şuan için tavsiye etmem ama Next start arkadaşım da var ve gayet akıcı hiç bir sorununu görmedim.

TV niz eskide olsa farketmez bir sorun çıkmaz. İki ürünüde tercih edebilirsiniz.

Neden seçenek dahi olamaz diye bir yorumlamada bulundunuz anlamadım açıkçası. Mi Box S'in ikinci nesili güzel bir ürün fakat Next'te gayet iyi bir ürün. Ben de hala Mi TV Stick var onu kullanıyorum şu an için tavsiye etmem ama Next start arkadaşım da var ve gayet akıcı hiçbir sorununu görmedim.

Ürünü sattıktan sonra unutan bir firma. İlk nesil Mi Box kullanıcısıyım 6 sene sonra dahi işlevsel. Next güncelleme filan vermez, verirse 1 2 tane verir desteği keser. Xiaomi kada uzun ömürlü olamaz.

Ürünü sattıktan sonra unutan bir firma. İlk nesil Mi Box kullanıcısıyım 6 sene sonra dahi işlevsel. Next güncelleme filan vermez, verirse 1 2 tane verir desteği keser. Xiaomi kada uzun ömürlü olamaz.
Dediğim gibi uzun deneyim ettiğim bir ürün değil, arkadaşım uzun zamandır kullanıyor özellikle maç zamanları onun evde oluyoruz ve bu zamana kadar ne ondan bir şikayet duydum nede kendim izlerken bir sıkıntıya denk geldim. Genel olarakta yorumlamaları güzel. Merak ettiğim için neden seçenek dahi olamaz dediğinizi öğrenmek istedim, bir yorum bir yorumdur neticesinde. Bende yine dediğim gibi mi stick kullanıyorum, mi boxlar kadar hızlı değil ama benim tv eski olduğundan hala işimi görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı