berat89656 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Next Start 4K Medya Oynatıcı Next Start 4K Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dreamstar Nova Medya Oynatıcı Dreamstar Nova Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Xiaomi Mi Box S Medya Oynatıcı Xiaomi Mi Box S Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sizce hangisini almalıyım? Sizin öneriniz ne?
Next Start 4K Medya Oynatıcı Next Start 4K Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dreamstar Nova Medya Oynatıcı Dreamstar Nova Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Xiaomi Mi Box S Medya Oynatıcı Xiaomi Mi Box S Medya Oynatıcı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Sizce hangisini almalıyım? Sizin öneriniz ne?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Next Start veya bütçe yetiyorsa Nova.
berat89656 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Deneyiminiz varmı
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.143 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #4 Next Start kullanıyorum memnunum. Xiaomi kafadan ele alınmaz.
berat89656 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 Soykan Bickle dedi: Next Start kullanıyorum memnunum. Xiaomi kafadan ele alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sebeb sözde teknoloji kanalları anlatıyor duruyor
Soykan Bickle dedi: Next Start kullanıyorum memnunum. Xiaomi kafadan ele alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sebeb sözde teknoloji kanalları anlatıyor duruyor
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 berat89656 dedi: Deneyiminiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kendim kısa süre Next Start'ı kullandım ve bir sorununu görmedim, Nova'nın tek farkı 32 GB olması ve harici tuner desteğinin bulunması. Xiaomi'nin önerilmeme sebebi donanımının bu 2 cihaza göre zayıf olması.
berat89656 dedi: Deneyiminiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kendim kısa süre Next Start'ı kullandım ve bir sorununu görmedim, Nova'nın tek farkı 32 GB olması ve harici tuner desteğinin bulunması. Xiaomi'nin önerilmeme sebebi donanımının bu 2 cihaza göre zayıf olması.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.143 Çözümler 1 2 Şubat 2025 #7 berat89656 dedi: Sebeb sözde teknoloji kanalları anlatıyor duruyor Genişletmek için tıkla... Genelde o videolar sponsorlu oluyor. İnsanlar, Xiaomi bilindik marka diye diğerlerinden daha düşük kalitedeki cihaza %50 daha fazla para veriyor.
berat89656 dedi: Sebeb sözde teknoloji kanalları anlatıyor duruyor Genişletmek için tıkla... Genelde o videolar sponsorlu oluyor. İnsanlar, Xiaomi bilindik marka diye diğerlerinden daha düşük kalitedeki cihaza %50 daha fazla para veriyor.
msahin28 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 8 4 Şubat 2025 #8 xiaomi donanım nasıl zayıf anlamadım. en üst düzey işlemci var. tek sorun 8gb olması ve portları az
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.143 Çözümler 1 5 Şubat 2025 #9 msahin28 dedi: xiaomi donanım nasıl zayıf anlamadım. en üst düzey işlemci var. tek sorun 8gb olması ve portları az Genişletmek için tıkla... Cortex-A53 işlemci var içinde nasıl en düzey oluyor? 1200 lira daha ucuz olan Next Start 4K'nın hem Cortex-A55 işlemcisi var hem de 16 GB.
msahin28 dedi: xiaomi donanım nasıl zayıf anlamadım. en üst düzey işlemci var. tek sorun 8gb olması ve portları az Genişletmek için tıkla... Cortex-A53 işlemci var içinde nasıl en düzey oluyor? 1200 lira daha ucuz olan Next Start 4K'nın hem Cortex-A55 işlemcisi var hem de 16 GB.