Next Stick 4K alınır mı?

CLAUDRESSED

Hectopat
Daha fazla  
Soruda da göründüğü gibi Next stick 4K alınır mı? Çoğu kişi lisanslı ürün alacaksanız Netflix önemsiyosanız alın diyor ama benim için ön planda Disney falan var lisanslı almak benim için güncellemeler için istiyorum bir tık sizce alınır mı?

Bu arada alınır ya, benim cepte para olsa ilk işim Mi TV Stick almak olacak.

Şöyle söyleyeyim ilk önce önerilerin için teşekkürler ama Mi Stick kimse önermiyor çok fazla video izledim Mi Box çok eski bir cihaz artık üstüne çok fazla yenileri çıktı Chrome castede babayı ikna edemedik öyle söyleyeyim araştırdığımda bu cihazın işlemcisi yeni ve hızlı güçlü bir işlemci ve çoğu cihaza göre DDR 4 RAM'e sahip.

Şöyle söyleyeyim ilk önce önerilerin için teşekkürler ama Mi Stick kimse önermiyor çok fazla video izledim Mi Box çok eski bir cihaz artık üstüne çok fazla yenileri çıktı Chrome castede babayı ikna edemedik öyle söyleyeyim araştırdığımda bu cihazın işlemcisi yeni ve hızlı güçlü bir işlemci ve çoğu cihaza göre DDR 4 RAM'e sahip.
Mi Stick 4K ile Next ile arasında bir fark yok ama.

Eski mi? :D Ne alaka bayım.

Mi Stick 4K ile Next ile arasında bir fark yok ama.

Eski mi? :D ne alaka bayım.

Fark ettiysen okuduysan Mi Box'a eski dedim.

Fark ettiysen okuduysan Mi Box'a eski dedim.

Tamam o da çok eski değil dostum. 2 dezavantajı var OS ve BT sürümü. Onun dışında bu iki Stick cihaza göre daha bile güçlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı