konyali427 Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Televizyondan maç dizi vb şeyler izlemek için cihaz arıyordum. Bu iki model arasında kaldım. Box almak mı daha mantıklı yoksa stick almak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Televizyondan maç dizi vb şeyler izlemek için cihaz arıyordum. Bu iki model arasında kaldım. Box almak mı daha mantıklı yoksa stick almak mı?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.356 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 konyali427 dedi: Televizyondan maç dizi vb şeyler izlemek için cihaz arıyordum. Bu iki model arasında kaldım. Box almak mı daha mantıklı yoksa stick almak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer yer probleminiz yoksa ve görüntü sorun oluşturmayacaksa Box almanızı tavsiye ederim.
konyali427 dedi: Televizyondan maç dizi vb şeyler izlemek için cihaz arıyordum. Bu iki model arasında kaldım. Box almak mı daha mantıklı yoksa stick almak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer yer probleminiz yoksa ve görüntü sorun oluşturmayacaksa Box almanızı tavsiye ederim.