Next Stick 4K ya uydu kanallari nasıl eklenir?

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
4K Netx Google TV Stick satın aldım. Eski TV'me taktım. Uydu kanallarını ekleyebiliyor muyum? Sanırım IPTV uygulamaları diye geçiyor artık tam anlamamakta birlikte soruyorum. Uydu kablomuz artık kullanmak zorluyor. Ondan sebep hem YouTube hem çeşitli uygulamalar vs hem de normal uydu kanallarını seyrebilmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube zaten cihazın içinde geliyor. Güncel maçlarla işin yoksa Ip Tv yerine Inat Box'ı güvenilir bir yerden edinip kurabilirsin. Inat box Apk olarak indirip Flash Bellek ile Next cihazına o Apk'yı kurman için ikinci bir program daha kurman gerekecek. Ayrıntılı bilgiler Youtube'da var Inat Box'ın içinde Ulusal kanallar da varmış ancak hem Ip tv hem de Inat box yasallığı ve güvenilirliği tartışmalı. Size kalmış.

Youtube zaten cihazın içinde geliyor. Güncel maçlarla işin yoksa Ip Tv yerine Inat Box'ı güvenilir bir yerden edinip kurabilirsin. Inat box Apk olarak indirip Flash Bellek ile Next cihazına o Apk'yı kurman için ikinci bir program daha kurman gerekecek. Ayrıntılı bilgiler Youtube'da var Inat Box'ın içinde Ulusal kanallar da varmış ancak hem Ip tv hem de Inat box yasallığı ve güvenilirliği tartışmalı. Size kalmış.
Normal uydu kanallarını ekleyemiyor muyum? Annem tv seyrediyor esasında onun için alıyorum. Next yerine başka bise alsam uyduları kurabilecegim anlamına geliyorsa öyle hareket edeyim. Güvenilir değil vs bilmiyorum.

Next dediğin cihazı android gibi düşün. Tv'yi akıllı hale dönüştürüyor, kendine özel programların olduğu bir menüsü var oradan bazı şeyler yüklenebiliyor, ulusal kanallar bunun içinde kurulabiliyor mu o kadarına hakim değilim. Diğer evde cihaz var gittiğim zaman bakabilirim ancak.

Hocam uydu kanallarını D-Smart GO ile izliyoruz biz fakat biraz uygulaması kötü onun dışında TV plusdanda izleniyor fakat ben denemedim onun dışında nasıl izlenir bir fikrim yok IPTV dışında.

Uygulama kötüden kastım arada donuyor uygulama kilitleniyor hiçbir şey yapılmıyor vs.

@PPrens Şimdi tam olarak oturtmak için soruyorum. Inatbox bir APK anladığım kadarıyla. Bunu bir flash bellek edinip içine uygulamayı kurmam gerekiyor. Akabinde Next'e takacağım ve YouTube nasıl kutunun içinde yüklü bir uygulamaysa InatBox da o şekilde bir uygulama olmuş olacak. Dolaylı yoldan İnternet vasıtasıyla Next cihazım uydu kanallarına sahip olacak. Doğru mu anlıyorum?

Hocam uydu kanallarını D-Smart GO ile izliyoruz biz fakat biraz uygulaması kötü onun dışında TV plusdanda izleniyor fakat ben denemedim onun dışında nasıl izlenir bir fikrim yok IPTV dışında.

Uygulama kötüden kastım arada donuyor uygulama kilitleniyor hiçbir şey yapılmıyor vs.
İpTV de aynı mı inatbox ile

Donma kasma istemiyorum. Yaşı başı almış insanlar kullanacak donunca şaşırıyorlar ne yapacaklarını vs
O yüzden next olmazsa mi stick veya mi box 2. Nesil filan alacağım

@PPrens şimdi tam olarak oturtmak için soruyorum. Inatbox bir APK anladığım kadarıyla. Bunu bir flash bellek edinip içine uygulamayı kurmam gerekiyor. Akabinde Next'e takacağım ve YouTube nasıl kutunun içinde yüklü bir uygulamaysa ınatbox da o şekilde bir uygulama olmuş olacak. Dolaylı yoldan internet vasıtasıyla Next cihazım uydu kanallarına sahip olacak. Doğru mu anlıyorum?

IPTV de aynı mı inatbox ile.

Donma kasma istemiyorum. Yaşı başı almış insanlar kullanacak donunca şaşırıyorlar ne yapacaklarını vs.
O yüzden Next olmazsa Mi Stick veya Mi Box 2. nesil filan alacağım.

Hocam tavsiyem Ethernet ile bağlayabileceğiniz bir şey olmalı bizim internet 35 megabitti eskiden Wi-Fi ile bağlayınca sürekli takılıyordu Wi-Fi'de eskiydi Ethernet'le bağlıyordum o yüzden bir de inattv boxda her açıldığında 1 kere video izletiyor kullanabilmen için annemin yaşı falan bayağı geçtiği için onu kullaanamaz bu yüzden D-Smart goyu öğretmiştim ben onun dışında nasıl izlenir bir fikrim yok vallahi IPTV hiç kullanmadım.

Hocam tavsiyem Ethernet ile bağlayabileceğiniz bir şey olmalı bizim internet 35 megabitti eskiden Wi-Fi ile bağlayınca sürekli takılıyordu Wi-Fi'de eskiydi Ethernet'le bağlıyordum o yüzden bir de inattv boxda her açıldığında 1 kere video izletiyor kullanabilmen için annemin yaşı falan bayağı geçtiği için onu kullaanamaz bu yüzden D-Smart goyu öğretmiştim ben onun dışında nasıl izlenir bir fikrim yok vallahi IPTV hiç kullanmadım.
Sorun İnternet hızı değil aslında dsmart olunca YouTube vs sanırım olmayacak
O şekilde olacaksa zaten TVplus kullaniyorduk yine onunla devam etmek daha mantıklı ama ben daha fazla kumanda olmasın vs diye next stick/box veya mi stick/box alıp hem YouTube/Google vs ekstralari çözmüş olayım hem de uydu kanallarını ayrı kullanma kargasasini kaldırmış olayım istiyorum.

Şimdi tam olarak oturtmak için soruyorum. Inatbox bir APK anladığım kadarıyla. Bunu bir flash bellek edinip içine uygulamayı kurmam gerekiyor. Akabinde Next'e takacağım ve YouTube nasıl kutunun içinde yüklü bir uygulamaysa InatBox da o şekilde bir uygulama olmuş olacak. Dolaylı yoldan İnternet vasıtasıyla Next cihazım uydu kanallarına sahip olacak. Doğru mu anlıyorum?
Flash'ın içine sadece APK atıyorsun, Next'in kendi menüsünde bir program var ismi aklıma gelmedi ama internete inat box nasıl kurulur diye yazarsan çıkar. O programla Apk'yı direk Next'in içine kuruyorsun. Normal markette yok çünkü o yüzden bu işlemleri yapıyoruz. Bu donmalar kasmalar hangi akıllı cihazı alırsan al başına gelebilir. Inat box içinde reklamlar felan çıkıyor onlara yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı