Fotoğraftaki ekrandan tıklıyorum, o ekrana ayarlardan giriyorum. Bunun nedeni dosya yöneticisi yok telefonda ayarlardan depolama kısmından giriyorum.
Dosya sağlam ve tam attığımdan eminim (dosyanın boyutu zaten düşük.), başka dosyalarda deneyeceğim şimdi.Dosyayı tam attığınızdan veya dosyanın sağlam olduğundan emin misiniz? Sadece tek tip dosyalarda mı oluyor yoksa tüm dosyalarda mı oluyor?
Fotoğraf daki ekrandan tıklıyorum, o ekrana ayarlardan giriyorum. Bunun nedeni dosya yöneticisi yok telefonda ayarlardan depolama kısmından giriyorum.Dosyayı açmak için direk üstteki bildirime mi tıklıyorsunuz yoksa dosya yöneticisinden mi giriyorsunuz?
Fotoğraftaki ekrandan tıklıyorum, o ekrana ayarlardan giriyorum. Bunun nedeni dosya yöneticisi yok telefonda ayarlardan depolama kısmından giriyorum.
Google play'e girmeye çalışınca durduruldu hatası veriyor.Hocam Google Play de bulabileceğiniz kaliteli bir dosya yöneticisi ile girmeyi deneyin. Bende çoğu zaman hızlıca bildirim panelinden dosya kurmak istediğimde çoğu zaman hata veriyor. Dosya yöneticisinden kurarsam bir sıkıntı olmuyor.
Hocam Google Play hatası düzeldi şuan yarım saat sonra dosya yöneticisi indirip deneyeceğim.Güvenilir bir siteden APK dosyası indirebilirsiniz diyeceğim bu sefer yine dosya yöneticisi yok.
Hocam Google Play'in güncellemelerini kaldırabilir misiniz belki düzelir.
Dosya yöneticisi indirdim çalıştı teşekkür ederim.Hocam Google Play de bulabileceğiniz kaliteli bir dosya yöneticisi ile girmeyi deneyin. Bende çoğu zaman hızlıca bildirim panelinden dosya kurmak istediğimde çoğu zaman hata veriyor. Dosya yöneticisinden kurarsam bir sıkıntı olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.