Çözüldü Nexus 7 tablete bilgisayardan dosya atınca dosya açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

515079

Decapat
Nexus 7 tablete USB kablo ile bilgisayardan dosya atınca dosya açılmıyor, tıklayınca hiçbir şey olmuyor.

WhatsApp Image 2023-06-23 at 09.38.12.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fotoğraftaki ekrandan tıklıyorum, o ekrana ayarlardan giriyorum. Bunun nedeni dosya yöneticisi yok telefonda ayarlardan depolama kısmından giriyorum.

Hocam Google Play de bulabileceğiniz kaliteli bir dosya yöneticisi ile girmeyi deneyin. Bende çoğu zaman hızlıca bildirim panelinden dosya kurmak istediğimde çoğu zaman hata veriyor. Dosya yöneticisinden kurarsam bir sıkıntı olmuyor.
Fotoğraftaki ekrandan tıklıyorum, o ekrana ayarlardan giriyorum. Bunun nedeni dosya yöneticisi yok telefonda ayarlardan depolama kısmından giriyorum.

Hocam Google Play de bulabileceğiniz kaliteli bir dosya yöneticisi ile girmeyi deneyin. Bende çoğu zaman hızlıca bildirim panelinden dosya kurmak istediğimde çoğu zaman hata veriyor. Dosya yöneticisinden kurarsam bir sıkıntı olmuyor.

Çözüm
Google play'e girmeye çalışınca durduruldu hatası veriyor.

Güvenilir bir siteden APK dosyası indirebilirsiniz diyeceğim bu sefer yine dosya yöneticisi yok.
Hocam Google Play'in güncellemelerini kaldırabilir misiniz belki düzelir.
Hocam Google Play hatası düzeldi şuan yarım saat sonra dosya yöneticisi indirip deneyeceğim.

Dosya yöneticisi indirdim çalıştı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı