Nexus üzerinden Bannerlord için modlar kurmaya çalışıyorum. Modları manuel olarak yüklemekte zorluk yaşıyorum çünkü oyun sürümü ile uyumluluk sorunları ya da .dll hataları var, bu yüzden Vortex kullanmaya karar verdim. Vortex'i kurdum ve "manage" butonuna tıklayarak Bannerlord'u ekledim, ancak bir uyarı aldım (bir ekran görüntüsünü ekledim). "Mount Blade Bannerlord (butr)" bulamadığını söylüyor. Bannerlord klasörünün konumunu kendim manuel olarak seçtim.
Bundan sonra, nexus üzerinden modları yüklemeye başladım, ancak Nexus'tan bir mod yüklemek için her tıkladığımda Vortex açılıyor ve sağ üst köşede bir bildirim alıyorum (bunun için de bir ekran görüntüsü ekledim). Bildirime tıkladığımda karmaşık bir kod çıkıyor ve modları Bannerlord'a yüklemekte hiçbir şekilde başarılı olamıyorum.
Bildirimdeki hata mesajı:
Bundan sonra, nexus üzerinden modları yüklemeye başladım, ancak Nexus'tan bir mod yüklemek için her tıkladığımda Vortex açılıyor ve sağ üst köşede bir bildirim alıyorum (bunun için de bir ekran görüntüsü ekledim). Bildirime tıkladığımda karmaşık bir kod çıkıyor ve modları Bannerlord'a yüklemekte hiçbir şekilde başarılı olamıyorum.
Bildirimdeki hata mesajı:
Kod:
error: Enoent: No such file or directory, open 'C:\Users\HP VICTUS\AppData\Roaming\Vortex\mountandblade2bannerlord\mods\Harmony-2006-v2-3-3-207-1714897114.1.installing\modules\Bannerlord.Harmony\SubModule.xml'at object.opensync (Node:fs:603:3)at object.func [as openSync] (Node
/js2c/asar_bundle:2:2238) at readfilesync (Node:fs:471:35)at t.readfilesync (Node.
/js2c/asar_bundle:2:9777)at vortexlaunchermanager.installmodule (C:\Users\HP VICTUS\AppData\Roaming\Vortex\plugins\Vortex extension Update - Mount and Blade II Bannerlord Vortex Support v1.1.5\index.js:2074:58)at C:\Users\HP VICTUS\AppData\Roaming\Vortex\plugins\Vortex extension Update - Mount and Blade II Bannerlord Vortex Support v1.1.5\index.js:1816:32at trycatcher (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\util.js:16:23)at C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\method.js:15:34at object.install (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\renderer.js:10143:35)at C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\renderer.js:4402:11at trycatcher (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\util.js:16:23)at promise._settlepromisefromhandler (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\promise.js:547:31)at promise._settlepromise (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\promise.js:604:18)at promise._settlepromise0 (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\promise.js:649:10)at promise._settlepromises (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\promise.js:729:18)at _drainqueuestep (C:\program Files\Black tree Gaming Ltd\Vortex\resources\app.asar\node_modules\bluebird\js\release\async.js:93:12)