Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.958 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Merhaba, Nexus V1 kablosuz beyaz mouse sizce alınır mı? İndirim ile 600 TL.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Haziran 2025 #2 Bayadır kullanıyorum, bence baya başarılı şarjı uzun süre gidiyor herhangi bir sorunu da yok 1000hz de yeterli zaten al gitsin.
Bayadır kullanıyorum, bence baya başarılı şarjı uzun süre gidiyor herhangi bir sorunu da yok 1000hz de yeterli zaten al gitsin.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.618 Makaleler 1 Çözümler 102 Yer İstanbul 9 Haziran 2025 #3 Eymenz dedi: Merhaba, Nexus V1 kablosuz beyaz mouse sizce alınır mı? İndirim ile 600 TL. Genişletmek için tıkla... 600 TL bedava o fiyata.
Eymenz dedi: Merhaba, Nexus V1 kablosuz beyaz mouse sizce alınır mı? İndirim ile 600 TL. Genişletmek için tıkla... 600 TL bedava o fiyata.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Haziran 2025 #4 roxy1881 dedi: 600 TL bedava o fiyata. Genişletmek için tıkla... Ucuz ama güzel yani ön yargıya gerek yok fiyatından dolayı rahat mause.
roxy1881 dedi: 600 TL bedava o fiyata. Genişletmek için tıkla... Ucuz ama güzel yani ön yargıya gerek yok fiyatından dolayı rahat mause.
Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.958 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #5 roxy1881 dedi: 600 TL bedava o fiyata. Genişletmek için tıkla... Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. SOLES dedi: Bayağıdır kullanıyorum, bence bayağı başarılı şarjı uzun süre gidiyor herhangi bir sorunu da yok 1000Hz de yeterli zaten al gitsin. Genişletmek için tıkla... Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu?
roxy1881 dedi: 600 TL bedava o fiyata. Genişletmek için tıkla... Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. SOLES dedi: Bayağıdır kullanıyorum, bence bayağı başarılı şarjı uzun süre gidiyor herhangi bir sorunu da yok 1000Hz de yeterli zaten al gitsin. Genişletmek için tıkla... Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu?
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Haziran 2025 #6 Eymenz dedi: Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet görünüyor, her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Eymenz dedi: Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ana sayfa bu şekil, diğer sekmeler; dpı, ışık, ışık parlaklığı falan.
Eymenz dedi: Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet görünüyor, her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Eymenz dedi: Evet bende sepette fark ettim bir indirim varmıs aldimda hemen nasıl diye bir sorayım dedim. Bir de madem kullanıyorsunuz driver şarjı falan gorunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ana sayfa bu şekil, diğer sekmeler; dpı, ışık, ışık parlaklığı falan.
Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.958 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #7 SOLES dedi: Evet görünüyor, her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2508555 Ana sayfa bu şekil, diğer sekmeler; DPI, ışık, ışık parlaklığı falan. Genişletmek için tıkla... O üstteki delikli yeri rahatsız ediyor mu bir kullanirken güzel duruyordu ona göre ya delikliyi ya da normali takacağım.
SOLES dedi: Evet görünüyor, her şeyi ayarlayabiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2508555 Ana sayfa bu şekil, diğer sekmeler; DPI, ışık, ışık parlaklığı falan. Genişletmek için tıkla... O üstteki delikli yeri rahatsız ediyor mu bir kullanirken güzel duruyordu ona göre ya delikliyi ya da normali takacağım.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Haziran 2025 #8 Eymenz dedi: O üstteki delikli yeri rahatsız ediyor mu bir kullanirken güzel duruyordu ona göre ya delikliyi ya da normali takacağım. Genişletmek için tıkla... Beni rahatsız ediyor ben düz kullanıyorum. Görüntü olarak delikli güzel ama ben oyun oynamaya başladığım zaman dinlenmeden 8-9 saat oynadığım için artık avcumun içinde iz yapıyordu.
Eymenz dedi: O üstteki delikli yeri rahatsız ediyor mu bir kullanirken güzel duruyordu ona göre ya delikliyi ya da normali takacağım. Genişletmek için tıkla... Beni rahatsız ediyor ben düz kullanıyorum. Görüntü olarak delikli güzel ama ben oyun oynamaya başladığım zaman dinlenmeden 8-9 saat oynadığım için artık avcumun içinde iz yapıyordu.