SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com
Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com
e_emirhann Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 586 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8GB RAM AMD RADEON R7 200 SERİES 1TB HAFIZA İ5 3570 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 SwishTTT dedi: Eki Görüntüle 2217455 Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com Genişletmek için tıkla... noreply olan mailler resmidir ve güvenilirdir
SwishTTT dedi: Eki Görüntüle 2217455 Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com Genişletmek için tıkla... noreply olan mailler resmidir ve güvenilirdir
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 9 Haziran 2024 #3 Gerçek. Nexway, Kaspersky'nin yetkili satıcısı.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 SwishTTT dedi: Eki Görüntüle 2217455 Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com Genişletmek için tıkla... Nexway uzantılı ise legal bir bağlantı ve Kaspersky ürünü satın aldıysanız doğru bir mail almış oluyorsunuz.
SwishTTT dedi: Eki Görüntüle 2217455 Buradan mail geldi ben de tıkladım. Sizce bu gerçek Kaspersky mı? Sizce virüs girmiş midir? Ne yapmam lazım? Bilgilendirseniz sevinirim. Gelen mail: noreply.kaspersky-turkey@nexway.com Genişletmek için tıkla... Nexway uzantılı ise legal bir bağlantı ve Kaspersky ürünü satın aldıysanız doğru bir mail almış oluyorsunuz.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 Gerçek o zaman herkese cevapları için teşekkür ederim. İçimi rahatlatınız.