İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 3 Temmuz 2020 #41 IDaRKLoRD dedi: Peki neden 4590 . Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcim o.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.145 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Temmuz 2020 #42 Süleyman Çakırr dedi: Egzoz takmak falan eskidendi hocam 2013'de 2 ay falan basık modifiyeli gezdim sonradan takoz üstünde garajda yatıyor arada bir gezmek için falan çıkartıyoruz km orijinal ve değişensiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum.
Süleyman Çakırr dedi: Egzoz takmak falan eskidendi hocam 2013'de 2 ay falan basık modifiyeli gezdim sonradan takoz üstünde garajda yatıyor arada bir gezmek için falan çıkartıyoruz km orijinal ve değişensiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Temmuz 2020 #43 Süleyman Çakırr dedi: Ne 5K 98 yılında fabrikadan 100K ya alındı araba şu an 17 binde ve stok orijinal halde garajda muhafaza ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
Süleyman Çakırr dedi: Ne 5K 98 yılında fabrikadan 100K ya alındı araba şu an 17 binde ve stok orijinal halde garajda muhafaza ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Temmuz 2020 #44 Yatağımı. Ha bir de çalımı.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.509 Çözümler 15 3 Temmuz 2020 #45 zKEBAB dedi: Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... O fiyata koyulan araçlar bazen orijinalliğini korumuş olabiliyor. Hiçbir parça değişimi yapılmamış ve sorunu olmayan araçlar o fiyatlardan gidiyor.
zKEBAB dedi: Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... O fiyata koyulan araçlar bazen orijinalliğini korumuş olabiliyor. Hiçbir parça değişimi yapılmamış ve sorunu olmayan araçlar o fiyatlardan gidiyor.
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 3 Temmuz 2020 #47 zKEBAB dedi: Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Satma taraftarı değilim hocam zorda kalmadıkça satmam.
zKEBAB dedi: Hocam bir 10 yıl sonra değeri ne eder ortalama bazen bakıyorum sahibindene adam 80K ya tofaş koyuyor gülüp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Satma taraftarı değilim hocam zorda kalmadıkça satmam.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.145 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Temmuz 2020 #48 IDaRKLoRD dedi: O fiyata koyulan araçlar bazen orijinalliğini korumuş olabiliyor. Hiçbir parça değişimi yapılmamış ve sorunu olmayan araçlar o fiyatlardan gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam adam bayağı kullanmış km fazlaydı.
IDaRKLoRD dedi: O fiyata koyulan araçlar bazen orijinalliğini korumuş olabiliyor. Hiçbir parça değişimi yapılmamış ve sorunu olmayan araçlar o fiyatlardan gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam adam bayağı kullanmış km fazlaydı.
Hollewache Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 761 Çözümler 6 3 Temmuz 2020 #49 Klima, esmiyor ya esmiyor .
Süleyman Çakırr Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 236 Yer Kurtlar Vadisi 2003 3 Temmuz 2020 #50 User not found dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.