Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi sözünü yazsam bilemedim şarkının hepsi birbirinden anlamlı sözler. Defkhan, Hidra, Norm, No.1... daha sayamadığım onlarca rapçı şarkıları anlamlı geliyor.
Ben de Sagopa'nın şarkılarını dinlerken hep sonradan anlıyorum sözleri. Örneğin "Bu arada çok pişman olan hiç pişman olmamıştır." Bunu epey sonra anladım. Onun dışında bir de "Gündüzler akşamlarımdan daha hızlı geçiyor." var. Bunu da çok sonra anladım. Ancak hala anlayamadığım bir sözü var: "İçinde olanı bilmeden bilinmedik bir kutuyu açma." Anlayan varsa talibim.
Ceza bunu uploadlarken ne düşünmüştür acaba? CRT monitörlerde Knight, Metin2, CS oynayıp bu şarkıları dinlerken dünya daha güzeldi. Sansar Salvo, Sagopa, Ceza gibi oldschoolların kapışmaları...
İmkan olsa parası neyse verip gidilesi günler Tam o dönemde MT'nin parçaları da vardı. "Kerim -Yanıldım" parçası falan vardı. Açıp dinleyince kendimi Apostle - Troll -Paramun slotlarında görüyorum