Gelmeyeceğini biliyorum, fakat merak ediyorum. Gelse Galatasaray'da başarılı olur mu? Galatasaray'ın şampiyonlar liginde başarılı olması için gelmesi gereken oyuncular kim?
Kafasını verirse olur ama vermez bu saatten sonra.
Galatasaray'ın kapalı savunmayı açacak fırfır bir oyuncuya ihtiyacı var bence. Ayrıca sol bekine de ısınamadım.
neymar gelse bişey yapmaz zaten arabistanda bile sakat sakat yattı buraya gelse daha çok yatar falcao 2. versiyon olur oynayınca iyi oynar ama sakat sakat yatar anca
Gelme ihtimali 0 ama Arapların Neymar'dan rahatsız olduğu haberleri dolaşıyordu ortalıkta. Neymar ve Flamengo flörtünün haberleri de var. Bu yüzden ben bu yaz Neymar'ın Al Hilal'den ayrılıp ülkesine döneceğini düşünüyorum.
Mertens'in 10 yaş genç hali, Torreira'yı önde oynatmamıza olanak sağlayabilecek bir pasör 6 ve savunma yönü kuvvetli ve fizik gücü yüksek bir bir sağ bek. Aslında Lindström, Amrabat ve Wan Bissaka bu tanımlara cuk oturan oyuncular.
Bunların haricinde Icardi'yi yedekleyebilecek tecrübeli bir santrafor, Köhn'den daha iyi bir sol bek ve alınabiliyorsa İlkay alınmalı.