Merhaba. Halihazırda iPhone 11 cihaz kullanmaktayım. Kuryelik yapıyorum işim gereği NFC özellikli Android telefona ihtiyacım var. Çok özelliği olmasına gerek yok benim için önemli olan uygun olması. Aynı zamanda üniversite öğrencisiyim 9500 TL altı olursa iyi olur benim için. Tavsiyeniz ne olur?
Merhaba. Halihazırda iPhone 11 cihaz kullanmaktayım. Kuryelik yapıyorum işim gereği NFC özellikli Android telefona ihtiyacım var. Çok özelliği olmasına gerek yok benim için önemli olan uygun olması. Aynı zamanda üniversite öğrencisiyim 9500 TL altı olursa iyi olur benim için. Tavsiyeniz ne olur?
En ucuz Realme 9 Pro 128 GB Siyah fiyatları 8.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme 9 Pro 128 GB Siyah özelliklerini incele, 7 mağazadaki indirimleri gör!
9500 TL altı olmaması garip, oyuncu telefonu olması daha da garip . Sadece NFC özelliğini kullanacak birine oyuncu telefonu önermek kadar saçma bir şey yok.