Mercer Frey Attopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #1 Android ile NFC temassız ödeme yapacağım fakat internet paketim yok. NFC ödeme için internet gerekli midir?
Android ile NFC temassız ödeme yapacağım fakat internet paketim yok. NFC ödeme için internet gerekli midir?
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 10 Temmuz 2021 #2 Kullanmadım ancak mantık olarak hesabınızdan para çekileceği için Internet erişimi olması gerekiyor (hesaba bağlanmak için), yüksek ihtimalle gereklidir diye düşünüyorum.
Kullanmadım ancak mantık olarak hesabınızdan para çekileceği için Internet erişimi olması gerekiyor (hesaba bağlanmak için), yüksek ihtimalle gereklidir diye düşünüyorum.
A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Temmuz 2021 #3 NFC'nin çalışması için internet gerekli değil ama uygulama üzerinden NFC ile bir şey alacaksan eğer internetsiz alamazsın.
NFC'nin çalışması için internet gerekli değil ama uygulama üzerinden NFC ile bir şey alacaksan eğer internetsiz alamazsın.
Mercer Frey Attopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #4 İnternet gerekmiyormuş, Pos makinesinde kart yerine kullanılabiliyormuş denedim işe yaradı.