GutserkeR Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:33 #1 Papara, Papel tarzı bir sanal kart lazım ama hem benim hem de telefonunu kullanmayı rica edebileceğim hiçbir kişinin telefonunda NFC özelliği yok. Nasıl halledebilirim?
Papara, Papel tarzı bir sanal kart lazım ama hem benim hem de telefonunu kullanmayı rica edebileceğim hiçbir kişinin telefonunda NFC özelliği yok. Nasıl halledebilirim?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.545 Çözümler 35 Yer Dünya Perşembe 17:36 #2 Tosla.
GutserkeR Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:42 #3 Andy deufresne dedi: Tosla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, deniyorum.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.172 Çözümler 43 Yer Bursa Perşembe 17:49 #4 GutserkeR dedi: Teşekkürler, deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bir elektronik mağazaya git vatan Teknosa tarzı orada 2 dakikada çözersin.
GutserkeR dedi: Teşekkürler, deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bir elektronik mağazaya git vatan Teknosa tarzı orada 2 dakikada çözersin.
GutserkeR Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:54 #5 HakanXD dedi: Bir elektronik mağazaya git vatan Teknosa tarzı orada 2 dakikada çözersin. Genişletmek için tıkla... Ona çok üşeniyorum ya :d
HakanXD dedi: Bir elektronik mağazaya git vatan Teknosa tarzı orada 2 dakikada çözersin. Genişletmek için tıkla... Ona çok üşeniyorum ya :d