NFC'li telefon tavsiyesi

Hocam elimdekini satıp direkt almayı planladığım için direkt o parayla almayı düşünüyorum. Az biraz ekleyebilirim ama şuan durumum biraz sıkışık olduğundan sattığımda elime geçecek olan parayı kullanmak istiyorum direkt.

Hocam sanırım bütçe 5000 TL civarı. O fiyat bandında 2. el S9+, S10 veya S10+ bakabilirsiniz. Merak etmeyin, NFC özelliği de var. Bu bütçede sıfır telefon zor bulursunuz.

iPhone 11 64 GB.
NFC başlığı altında Iphone önermeniz gerçekten ironik oldu

Hocam sanırım bütçe 5000 TL civarı. O fiyat bandında 2. el S9+, S10 veya S10+ bakabilirsiniz. Merak etmeyin, NFC özelliği de var. Bu bütçede sıfır telefon zor bulursunuz.
Evet hocam bu fiyat bandında 0 alırsam şuan elimde olandan bile daha kötü duruma düşerim. O yüzden hem NFC özelliği olan hem de bataryası ortalamadan kötü olmayan bir telefonu 2.el olarak alayım. Performans cok önemli değil sadece iş ve günlük kullanım yeterli. Dediğiniz modellere göz atacağım teşekkürler.

Yok hocam kılıf kullanmıyorum, cihazın NFC kullanımı için kendi yönergesi de mevcut antenin nerede olduğu nereden okutulması gerek vs. Yazılımsal olarak cihazda bir problem gözükmüyor sağlıklı olarak çalışıyor gözüküyor ama pratikte algılamıyor nedense.

Son düzenleme:
Eğer koyabilirseniz 1000 TL daha koyup realme 9i'de alabilirsiniz.

Telefon sıfır telefondur. İş görür. NFC özelliği de bulunmakta.

A51'in piyasası 4000 civarı. 5000'lere çıkarsanız Galaxy S9-S10 serisi ya da Mi 9T Pro alınabilir.

A51'in piyasası 4000 civarı. 5000'lere çıkarsanız Galaxy S9-S10 serisi ya da Mi 9T Pro alınabilir.
Şehrimdeki ilanlara bakayım hocam. Bir de cihaza format sonrası NFC probleminin cözulebilecegini söyleyenler oldu. Format attıktan sonra deneyebilecegim bir uygulama falan var mıdır test etmek amaçlı? En son banka uygulamalarındaki NFC kimlik doğrulaması ile denemiştim aklıma başka bir şey gelmedi. Büyük ihtimalle düzelmez ama by kadar zahmete girmeden önce bir umut deneyeyim en azından tekrardan.

NFC açıkken telefonun arkasına temassız özellikli bir kart yaklaştırın, blink sesi geliyorsa NFC çalışıyordur.
Banka uygulamanız üzerinden telefonla temassız ödemeyi ayarlayarak da test edebilirsiniz.

iPhone 11'ler de NFC özelliği bulunuyor zaten. Kendi cihazım da iPhone 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…