ext.salihh Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, sistemim düşük olduğu için NFS 2 indirdim ama oyun açılmadı. Çok önceden yüklüydü, açılıyordu, daha sonra bir şey oldu veo zamandan bu yana açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim, yine aynısı oldu. Sistem bilgileri: Intel i3. 4 GB RAM Intel HD grafik DirectX 12 sürüm. Oyun orjinaldir.
Arkadaşlar, sistemim düşük olduğu için NFS 2 indirdim ama oyun açılmadı. Çok önceden yüklüydü, açılıyordu, daha sonra bir şey oldu veo zamandan bu yana açılmıyor. Oyunu silip tekrar yükledim, yine aynısı oldu. Sistem bilgileri: Intel i3. 4 GB RAM Intel HD grafik DirectX 12 sürüm. Oyun orjinaldir.
KS KS ext.salihh Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 Jotariel dedi: @ext.salihh ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Hata demeyelim de yanıt vermiyor. Yeniden başlattım PC'yi hala aynı. kratosdeniz dedi: 'ProcMon' adlı dosyaya tıklamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ona bastım hocam zaten. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: @ext.salihh ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Hata demeyelim de yanıt vermiyor. Yeniden başlattım PC'yi hala aynı. kratosdeniz dedi: 'ProcMon' adlı dosyaya tıklamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ona bastım hocam zaten.