NFS 2015 alınır mı?

TimoLoX

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba evet sorum bu oyun güzel gözüküyor forumda haritasının çok küçük olduğu gece gündüz döngüsünün olmadığı ve araç çeşitliğinin olmadığı söyleniyor doğru mudur?

Para vermek yerine Xbox Game Pass alın, EA Play ile birlikte geldiği için NFS 2015 de mevcut denemiş olursunuz. Bence fena oyun değil ancak eski NFS tadı yok, şahsen NFS serisi benim için hot Pursuit'ten sonra heyecanını yitirdi. Yine de grafikleri vs güzel bir oyun, hatta oyun ilk tanıtıldığında gözlerime inanmakta zorlanmıştım grafikleri görünce, aradan 7 yıl geçti hala hayran hayran bakıyorum.

Payback ondan daha keyifli ve indirimlerde neredeyse ikiside aynı fiyat oluyor.

Araç sesleri nasıl? Jdm araçları daha önemli ses konusuna takıntılıyım.
Payback ondan daha keyifli ve indirimlerde neredeyse ikisi de aynı fiyat oluyor.

Payback'in modifiye sistemi çok kötü diyorlar doğru mu?

Aynen öyle. Kart düşürerek performans yükseltiliyor. Ayrıca gereksiz bir araç sınıf ayrımı var.

Ayrıca arkadaşın söylediği gibi Game pass alın, 3'ünü de (2015,Payback,Heat) kendiniz deneyin. Daha sağlıklı karar vermiş olursunuz. Atmosfer olarak 2015 keyif verse de çok çabuk tekrara düşüyor ve sürekli online olma zorunluluğu var. Heat'e bakın bence.

Kesinlikle alınır, eski olmasına bakmayın. Araç çeşitliliği ve sesleri efsane. Bagajı açıp kapayabiliyosunuz. Air bile var. Zaman geçirmelik, harika bir oyun. Tavsiye ederim.

Biraz öyle ama istersen Heat'e de bakabilirsin. Oyun sevilmedi ama Unite modu var ve ben çok beğendim. Heat'de modifiye harika. Ama bir tık pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…