kayas123 Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Herkese merhaba, NFS 2016 oyununda araba bazen el freni çekilmiş gibi patinaj çekiyor ve hareket etmiyor. Hareket ettiği zaman ise 2. vitesi geçmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese merhaba, NFS 2016 oyununda araba bazen el freni çekilmiş gibi patinaj çekiyor ve hareket etmiyor. Hareket ettiği zaman ise 2. vitesi geçmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Final Destination Attopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 32 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Kasım 2023 #2 Vites otomatikte mi diye kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından tuşlar doğru mu atanmış mı bir bakın. Artı 0 Eksi
Vites otomatikte mi diye kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından tuşlar doğru mu atanmış mı bir bakın.
KS KS kayas123 Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Final Destination dedi: Vites otomatikte mi diye kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından tuşlar doğru mu atanmış mı bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hepsini kontrol ettim. Tuşlar doğru ama oyunda bir bozukluk var gibi sanki. Artı 0 Eksi
Final Destination dedi: Vites otomatikte mi diye kontrol edin. Ayrıca kontroller kısmından tuşlar doğru mu atanmış mı bir bakın. Genişletmek için tıkla... Hepsini kontrol ettim. Tuşlar doğru ama oyunda bir bozukluk var gibi sanki.