NFS Carbon'dan sonraki NFS oyunlarından hangileri iyi?

Değil fakat detay veya modelleme olarak yeniler çok daha iyi, ayrıca eskilerin hepsi oynanmayacak durumda. Siz ne buldunuz ki hikâyede ben hiçbir şey anlamadım.
Hocam oynanmayacak durumda derken sanırsın indie 2D oyunlar ben çatır çatır oynadım zamanında aralarından Carbon'un grafikleri hala iş görür bu zamanda. Bir yarış oyunu için iyi hikaye vardı hepsinde.

Yani şimdi son oyunları daha iyi, eski oyunları söyleyip te "aga bee..." yapmayın, grafikleri güzel. Sevenleri için egzoz patlatma var. Yani Forza serisi 1, NFS 2. benim sıralamam böyle.

Haklı yorum. Eskiden o oyunlar güzel olsa da, güzel grafikliler varken yüzüne bakılmaz.

Şu an en iyi NFS sizce hangisi hocam? The Run ve Rivals'ı da çok övüyorlar. Uzun süredir NFS serisinden bir oyun oynamadım.
Rivals'ı oynayamadım, bir yorumum yok ama The Run gerçekten çok güzel, o da tema olarak eşsizdir. Must-play oyunlarımın arasındadır.

Şu an en iyi NFS sizce hangisi hocam? The Run ve Rivals'ı da çok övüyorlar. Uzun süredir NFS serisinden bir oyun oynamadım.
Most Wanted serisi başımızın tacı onun üstü yok fakat ondan sonra en çok Rivals'ı severim.

Hocam oynanmayacak durumda derken sanırsın indie 2D oyunlar ben çatır çatır oynadım zamanında aralarından Carbon'un grafikleri hala iş görür bu zamanda. Bir yarış oyunu için iyi hikaye vardı hepsinde.
Ama hocam onların atmosferleri cidden çöle benziyor, MW ve UG 2'de arabanın yere değdiğini hissedemedim yani ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…