Talhaq Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Steam'den NFS Heat aldım fakat tıklıyorum açılmıyor. Steam'de oyunda gösteriyor 10 saniye sonra çevrimiçi gösteriyor bir türlü çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
Steam'den NFS Heat aldım fakat tıklıyorum açılmıyor. Steam'de oyunda gösteriyor 10 saniye sonra çevrimiçi gösteriyor bir türlü çözemedim.
riass Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 86 3 Şubat 2023 #2 Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Talhaq Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 riass dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.359 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 3 Şubat 2023 #4 Talhaq dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphaneden "oyna" deyin ve eğer farklı başlatma seçenekleri sunuyorsa onları deneyin. Artı 0 Eksi
Talhaq dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphaneden "oyna" deyin ve eğer farklı başlatma seçenekleri sunuyorsa onları deneyin.
KS KS Talhaq Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 Lee Yubin dedi: Steam kütüphaneden "oyna" deyin ve eğer farklı başlatma seçenekleri sunuyorsa onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyna deyince direkt açılıyor. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Steam kütüphaneden "oyna" deyin ve eğer farklı başlatma seçenekleri sunuyorsa onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyna deyince direkt açılıyor.