Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #21 Araba yarışı türünde oyun arıyorsanız bence Forza Horizon serisi yeterli olur, almanızı tavsiye etmem.
Araba yarışı türünde oyun arıyorsanız bence Forza Horizon serisi yeterli olur, almanızı tavsiye etmem.
ahmetsx Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #22 Park Müdürü Benson dedi: Araba yarışı türünde oyun arıyorsanız bence Forza Horizon serisi yeterli olur, almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Araba yarışı değilde, daha çok polis kovalamaca arıyorum o yüzden ama almayacağım Heat'i yarışları çok sıkıcı çünkü.
Park Müdürü Benson dedi: Araba yarışı türünde oyun arıyorsanız bence Forza Horizon serisi yeterli olur, almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Araba yarışı değilde, daha çok polis kovalamaca arıyorum o yüzden ama almayacağım Heat'i yarışları çok sıkıcı çünkü.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #23 @ahmetsx, anlıyorum. Karar sizin.