NFS heat araba satma

Ben bir türlü stamıyorum, aracı seçtim ama satma kısmı kapalı. Standart Edition olmasının bir sorunu olabilir mi? Araç satmak için illa Deluxe Edition mı olması gerekiyor.
Sadece tek arabaya sahibseniz aracınızı satamazsınız. Satmak için önce yeni araba almalısınız.

Sadece tek arabaya sahibseniz aracınızı satamazsınız. Satmak için önce yeni araba almalısınız.
birden fazla aracım var zaten ama içlerinden sadece 1 tanesi satılmıyor. oyunun başlarken verdiği araçlardan olan ford muteng i naparsam yapiyim satamıyorum.

birden fazla aracım var zaten ama içlerinden sadece 1 tanesi satılmıyor. oyunun başlarken verdiği araçlardan olan ford muteng i naparsam yapiyim satamıyorum.
Başlangıç arabalarının satılması ne yazık ki mümkün değil.

Hocam acil yanıt verirmisin showcase bölümde başka adamların arabaları var kendi arabalarımı nasıl yaparım lütfen cevaplayabilirmisin

Hocam acil yanıt verirmisin showcase bölümde başka adamların arabaları var kendi arabalarımı nasıl yaparım lütfen cevaplayabilirmisin
Showcaseye ilk defa geldiyseniz ekibinizin araçları gözükür. X tuşuna basıp kendi araçlarınızı görüntülediyseniz ve ekibinizin araçlarını görüntülemediğinize eminseniz; ekrandaki arabaların hepsi sizin araçlarınızdır. Buradan yine aynı adımları izleyerek satmak istediğiniz arabayı seçin ve görüntülerdeki gibi, satmak istediğiniz aracı satın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…