NFS Heat çok takılıyor

Venocom

Megapat
  • İşlemci: FX 8300
  • Ekran kartı:
  • RX 580 8 GB
  • RAM: 8 GB
Oyunun grafikleri ayarları otomatikte ayarlı. Oyun takılıyor ama FPS düşmüyor, takıldığı zaman da aynı, yani FPS 1'e falan düşmüyor. Hani oyundayken RAM'e bakıyorum fakat bilgisayar RAM'in %70'ini kullanıyor onda da sıkıntı yok. Bunun için ne yapabilirim?

vsync açıkmı ben oyunlarda vsync kapatıyorum fps sıkıntısı çıkarmıyor bu sayede
Vsyn açık değil benim sorunum FPS değil ki. FPS 40'ın üstünde ama lag gibi böyle anlık giriyor. Ve o sırada FPS düşmüyor. Ben FPS drop olduğunu düşünmüyorum.

Radeon ayarlarından chill ayarını kapatın. Daha sonrasında ayarları varsayılandan çıkartın, işlemciye yük bindiren parçacık kalitesi gibi ayarları kısıp ekran kartına yüklenin. Bu tavsiyeleri sıcaklıkların normal olduğunu varsayarak veriyorum.

İşlemciye yük bindiren ayarları söyleyebilir misiniz?

Sanırım sorunu buldum. EA ve Ubisoft oyunları korsana karşılık bir internet bağlantısı istiyor. Oyunu çalsalar bile internet sunucusuna bağlanmanız gerekiyor. Burada fake internet var. Online oynamasanız bile sizden internet istiyor. İnternetinizin hızını yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…