BitliDazlak Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Oyunu direksiyon setim ile oynamak için aldım fakat bir türlü seti algılamıyor. G HUB sildim geri yükledim ama nafile. Xbox konsolu çıkıyor sürekli.
Oyunu direksiyon setim ile oynamak için aldım fakat bir türlü seti algılamıyor. G HUB sildim geri yükledim ama nafile. Xbox konsolu çıkıyor sürekli.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.281 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 BitliDazlak dedi: Oyunu direksiyon setim ile oynamak için aldım fakat bir türlü seti algılamıyor. G HUB sildim geri yükledim ama nafile. Xbox konsolu çıkıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Oyunun direksiyon desteği yok. Artı 0 Eksi
BitliDazlak dedi: Oyunu direksiyon setim ile oynamak için aldım fakat bir türlü seti algılamıyor. G HUB sildim geri yükledim ama nafile. Xbox konsolu çıkıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Oyunun direksiyon desteği yok.
KS KS BitliDazlak Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Jezo dedi: Oyunun direksiyon desteği yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu sırf kullanıcı deneyimlerindeki setle oynayışından dolayı aldım. Nasıl desteği yok Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Oyunun direksiyon desteği yok. Genişletmek için tıkla... Oyunu sırf kullanıcı deneyimlerindeki setle oynayışından dolayı aldım. Nasıl desteği yok
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.281 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #4 BitliDazlak dedi: Oyunu sırf kullanıcı deneyimlerindeki setle oynayışından dolayı aldım. Nasıl desteği yok Genişletmek için tıkla... Yeni gelmiş demek ki önceden yoktu. Artı 0 Eksi
BitliDazlak dedi: Oyunu sırf kullanıcı deneyimlerindeki setle oynayışından dolayı aldım. Nasıl desteği yok Genişletmek için tıkla... Yeni gelmiş demek ki önceden yoktu.