Z zzzxy Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Epic'ten NFS Heat almıştım ama açılmıyor. Driver sorunu mu ne veriyor ama daha yeni güncelledim driverları. Sorunu nasıl çözebilirim?
Epic'ten NFS Heat almıştım ama açılmıyor. Driver sorunu mu ne veriyor ama daha yeni güncelledim driverları. Sorunu nasıl çözebilirim?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.658 Makaleler 2 Çözümler 1.650 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 Cihazda başka bir Intel yazılımı varsa o da sebep olabilir. Intel Driver & Support Assistant ile kontrol edin. Artı 0 Eksi
Cihazda başka bir Intel yazılımı varsa o da sebep olabilir. Intel Driver & Support Assistant ile kontrol edin.
KS KS Z zzzxy Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Cihazda başka bir Intel yazılımı varsa o da sebep olabilir. Intel driver & Support assistant ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Oradan güncelledim zaten. 3 tane vardı. Hepsini güncelledim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-04 185845.png 50,8 KB · Görüntüleme: 19 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Cihazda başka bir Intel yazılımı varsa o da sebep olabilir. Intel driver & Support assistant ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Oradan güncelledim zaten. 3 tane vardı. Hepsini güncelledim.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.658 Makaleler 2 Çözümler 1.650 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 İlk görseldeki hatanın sonrasında tamam dediğinizde ne oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS Z zzzxy Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: İlk görseldeki hatanın sonrasında tamam dediğinizde ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun açılırken siyah ekran geliyor. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: İlk görseldeki hatanın sonrasında tamam dediğinizde ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun açılırken siyah ekran geliyor.