Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar selam internette de araştırma yaptım X360CE ile ayar yapmayı denedim fakat olmadı nasıl bu sorunun üstesinden nasıl geleceğim yardım ederseniz çok mutlu olurum(oyun Origin'de Steam'de olsa böyle olmazdı )
Arkadaşlar selam internette de araştırma yaptım X360CE ile ayar yapmayı denedim fakat olmadı nasıl bu sorunun üstesinden nasıl geleceğim yardım ederseniz çok mutlu olurum(oyun Origin'de Steam'de olsa böyle olmazdı )
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.811 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 10 Eylül 2022 #2 Oyunu "Steam Dışı Oyun Ekle" yaparak Steam'e ekleyip çalıştırarak gamepadi kullanmayı denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
Oyunu "Steam Dışı Oyun Ekle" yaparak Steam'e ekleyip çalıştırarak gamepadi kullanmayı denediniz mi hocam?
KS KS Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu "Steam Dışı Oyun Ekle" yaparak Steam'e ekleyip çalıştırarak gamepadi kullanmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bir yarım saat oynadım hiç ısınamadım sildim oyunu yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Oyunu "Steam Dışı Oyun Ekle" yaparak Steam'e ekleyip çalıştırarak gamepadi kullanmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bir yarım saat oynadım hiç ısınamadım sildim oyunu yardımınız için teşekkür ederim.