NFS Heat kapanıyor

PexaDian

Centipat
Daha fazla  
  • Sapphire RX 590 Nitro +
  • B450M S2H.
  • 16 GB RAM.
  • AMD Ryzen 5 2600 six-Core Processor.
  • 500 SSD 500 HDD.
Oyun HDD'ye kurulu sorunsuz bir şekilde açılıyor ve oynuyor fakat 1 yarış veya görev yaptıktan sonra oyun donuyor ve kapanıyor, bazen mavi ekran vermiş gibi bilgisayarı kilitliyor ve ses çıkartıyor. Herhangi bir hata almıyorum bu olayın sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sorun bu ^^ OCCT ile test edin derim.

Sapphire tavsiye etmiyorum :)
Sapphire'nin bu serileri çok düzgün değil diye duydum. Özellikle piyasada birsürü maden kartı çıkması geziyordur diye tahmin ediyorum.

Sapphire'nin bu serileri çok düzgün değil diye duydum. Özellikle piyasada bir sürü maden kartı çıkması geziyordur diye tahmin ediyorum.

Yaklaşık 6 ay Sapphire Pulse RX570 kullanma fırsatı bulmuştum. 6 ayda hayattan soğutmuştu. Her gün ayrı bir sorunu oluyordu. WattMan, oyunda çökme, sürücü çökme, vb. gidip 1650 Super alınca 30 FPS bile alsam oyunlardan keyif almaya başladım.
Konuyla ilgili olarak; eski RX570 kartımdaki WattMan sorunu buna benziyordu. Oyun donar, kısa süreli bir mavi ekran görürüm, sonrasında ya bilgisayar yeniden başlar ya da siyah ekranda kalır. Ayrıca bende her zaman AMD'nin WattMan uyarı hatasını almıyordum. Nadiren o yazı gözüküyordu Radeon da. Bu sorunu çözmek için kartı garantiye göndermek dışında(çünkü garantisi bitmişti) neredeyse her şeyi yaptım çözemedim. Eğer garantileri varsa ve çok aktif kullanmıyorsanız en azından ekran kartını veya HDD'yi garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. İyi sosyaller.

makineyi 0 almıştım kartta herhangi bir mining durumu yok yaklaşık 1 sene önce overclock için stres testi yapmıştım kombustor ile overcloksuzken 60 fps sabit alabiliyodum ve fazla ısınmıyordu kart zaten fabrika çıkışlı bir overclok işlemine tabi tutuluyormuş msi afterburner da müsade etmedi zaten bu duruma kartta sıkıntı olduğunu sanmıyorum OCCT testini deneyeceğim ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı