YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, oyundayım ve Online'da ilerledim biraz görev yaptım. Lobby'den çık diyorum bütün ilerleme kaybolacak diyor. Geçen gün hiç okumadan çıktım bir baktım kaydedilmemiş. Oyun nasıl kaydedilir? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Arkadaşlar, oyundayım ve Online'da ilerledim biraz görev yaptım. Lobby'den çık diyorum bütün ilerleme kaybolacak diyor. Geçen gün hiç okumadan çıktım bir baktım kaydedilmemiş. Oyun nasıl kaydedilir? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm erm1sh 27 Ocak 2021 Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat
Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat
erm1sh Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer Bilecik,Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2021 #2 Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat Artı 0 Eksi Çözüm
Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat
E EmirhanAnka Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 erm1sh dedi: Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat Genişletmek için tıkla... garaja giriyorum ama yine de kaybolacak save diyor ne yapmam lazım Artı 0 Eksi
erm1sh dedi: Kaynaklarda otomatik save alınmaması durumunda garaja girmeniz gerekeceği yazıyor. How to save in Need for Speed Heat Genişletmek için tıkla... garaja giriyorum ama yine de kaybolacak save diyor ne yapmam lazım