NFS Heat oynarken sistem kilitleniyor

231981

Kilopat
Makaleler
1
Sadece bu oyunu oynarken sistemim kilitleniyor sebebi oyun olabilir mi acaba? Bu oyunda bu sorunu yaşayanlar var mı hiç?

PSU'dan kaynağı olabilir hocam. Oyun oynarken işlemci, RAM kullanımı ve sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? PSU ve sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi olur hocam.

PSU'dan kaynağı olabilir hocam. Oyun oynarken işlemci, RAM kullanımı ve sıcaklık değerlerini atabilir misiniz? PSU ve sistem özelliklerinizi de yazarsanız daha iyi olur hocam.

Hocam sadece bu oyunda yapıyor bu sorunu. Saatlerce Witcher 3 Next gen oynadım tık demedi sistem. Yabancı kaynaklardan araştırdım EA forumlarında da var bu sorunu yaşayan. Korsan olanını oynadım mesela bu sorun yoktu oyunu orijinal aldım kilitlenme sorunu var.

Hocam sadece bu oyunda yapıyor bu sorunu. Saatlerce Witcher 3 Next gen oynadım tık demedi sistem. Yabancı kaynaklardan araştırdım EA forumlarında da var bu sorunu yaşayan. Korsan olanını oynadım mesela bu sorun yoktu oyunu orijinal aldım kilitlenme sorunu var.

Hocam vallahi bende NFS Heat'ten çok çekmiştim. Konu açmıştım hatta bulabilirsem linkini atarım şimdi.

Hocam vallahi bende NFS Heat'ten çok çekmiştim. Konu açmıştım hatta bulabilirsem linkini atarım şimdi.

Steam kütüphanem de bulunan ağır sayılabilecek oyunları oynadım test için en ufak sorun yok. OCCT ve benzeri programlar ile sistemi iliğine kadar test ettim yine sorun yok. Isınma sorunu da yok. Ama ne zaman bu oyunu açsam ya 1 saat sonra ya 10 dakika sonra bir anda kilitleniyor sistem.

Hocam bu ilk sorunum. Formattan sonra olmuştu.

Bu da driverlari guncelleyince olmuştu.

Ne güzel oynuyordum bu hatayı verdi ne kadar silip yüklesem de oynayamadım sonra.

Hocam EA nin oyunları biraz sorunlu pek beceremiyorlar uyumluluk kısmını.

Hocam bu ilk sorunum. Formattan sonra olmuştu.

Bu da driverlari guncelleyince olmuştu.

Ne güzel oynuyordum bu hatayı verdi ne kadar silip yüklesem de oynayamadım sonra.

Hocam EA'nin oyunları biraz sorunlu pek beceremiyorlar uyumluluk kısmını.

Oyundan soğudum yemin ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı