ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 NFS Heat oyunda nerede kayıt alınıyor? Manuel kaydı bulamadım. O kadar araba modifiye ettim hepsi boşa gitti.
NFS Heat oyunda nerede kayıt alınıyor? Manuel kaydı bulamadım. O kadar araba modifiye ettim hepsi boşa gitti.
Çözüm DKB 5 Aralık 2022 Windows Ayarlar> Windows Güvenlik> Virüs ve Tehdit Koruması > Fidye yazılıma karşı koruma> Denetimli klasör erişimi KAPALI. Bu ayarı bu şekilde ayarlarsan oyun kayıt etmeye başlar artık.
Windows Ayarlar> Windows Güvenlik> Virüs ve Tehdit Koruması > Fidye yazılıma karşı koruma> Denetimli klasör erişimi KAPALI. Bu ayarı bu şekilde ayarlarsan oyun kayıt etmeye başlar artık.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 Eğer oyun çökmediyse veya alt F4 ile kapatılmadıysa otomatik save alıyor zaten. Oyunda zaten otomatik save olduğu için manuel save alma özelliği bulunmuyor. Artı 0 Eksi
Eğer oyun çökmediyse veya alt F4 ile kapatılmadıysa otomatik save alıyor zaten. Oyunda zaten otomatik save olduğu için manuel save alma özelliği bulunmuyor.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 ShadowFrye dedi: NFS Heat oyunda nerede kayıt alınıyor? Manuel kaydı bulamadım. O kadar araba modifiye ettim hepsi boşa gitti. Genişletmek için tıkla... Oyunu steam üzerinden aldıysan origin arayüzü çıkıyor orada iki adet kayıt seçeneği çıkıyor birisi bulut birisi hdd/ssd deye kayıt diye. Eğer o ekran çıkmıyorsa oyun kayıt almamıştır. Artı 0 Eksi
ShadowFrye dedi: NFS Heat oyunda nerede kayıt alınıyor? Manuel kaydı bulamadım. O kadar araba modifiye ettim hepsi boşa gitti. Genişletmek için tıkla... Oyunu steam üzerinden aldıysan origin arayüzü çıkıyor orada iki adet kayıt seçeneği çıkıyor birisi bulut birisi hdd/ssd deye kayıt diye. Eğer o ekran çıkmıyorsa oyun kayıt almamıştır.
KS KS ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #4 DKB dedi: Eğer oyun çökmediyse veya alt F4 ile kapatılmadıysa otomatik save alıyor zaten. Oyunda zaten otomatik save olduğu için manuel save alma özelliği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik save e güvendim ama kayıt almadı. Alt F4 ile değil menüden çıkış yapmıştım. Artı 0 Eksi
DKB dedi: Eğer oyun çökmediyse veya alt F4 ile kapatılmadıysa otomatik save alıyor zaten. Oyunda zaten otomatik save olduğu için manuel save alma özelliği bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Otomatik save e güvendim ama kayıt almadı. Alt F4 ile değil menüden çıkış yapmıştım.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #5 Windows Ayarlar> Windows Güvenlik> Virüs ve Tehdit Koruması > Fidye yazılıma karşı koruma> Denetimli klasör erişimi KAPALI. Bu ayarı bu şekilde ayarlarsan oyun kayıt etmeye başlar artık. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows Ayarlar> Windows Güvenlik> Virüs ve Tehdit Koruması > Fidye yazılıma karşı koruma> Denetimli klasör erişimi KAPALI. Bu ayarı bu şekilde ayarlarsan oyun kayıt etmeye başlar artık.
KS KS ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #6 Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2022 Artı 0 Eksi