NFS Heat RX 5600 XT sistemde donuyor

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam oyun düzeldi ama grafikler sapıttı.

Hocam oyun düzeldi ama grafikler sapıttı.

Hocam grafik sorununu araştırdığımdada bunu yaşayan çoğu kişi FPS sorunu olmadığını ve konsoldan PC'ye portlanırken PC'ye çok kötü optimizasyonlu şekilde geçirildiğini söylüyor, sanırım biz oyunun grafik bugları engellemek için koyduğu limitleyiciyi kaldırdık ne yalan söyleyeyim bende çok anlamadım limitleyici olmasa oyun grafikleri bozuyor, olsa bu sefer de drop giriyor aşırı saçma, eğer önceki haline döndürmek istiyor iseniz eski Config dosyasını yedeklediyseniz onu geri koyun veya silip dosyaları doğrulayın. İnsanlar bayağıdır şikayetçi getirdikleri çözüm bu olmuş herhalde.

Yani sıkıntı oyunda hocam.Ben yine bir oynayacğım ayarlarıyla ona göre çözüm bulmaya çalışacağım herkese ilgisi ve cevapları için teşekkürler iyi günler.

Yani sıkıntı oyunda hocam.Ben yine bir oynayacğım ayarlarıyla ona göre çözüm bulmaya çalışacağım herkese ilgisi ve cevapları için teşekkürler iyi günler.
Hocam ben eski darboğazlı 1050 ti r3 1200 sistemimde biraz kurcaladım şu ayarlarda heatde darboğaz azalıyor gibi:
Motion Blur Düşük
Texture Quality Yüksek
Shadow Quality Orta
Texture Filtering Yüksek
Ambient Occlusion HBAO
Effects Detail Yüksek
Geometry Detail Orta
Anti Aliasing Yüksek
Terrain Quality Yüksek
Post Process Quality Orta
Reflection Quality Yüksek
Vegetation Detail Orta
Depth of Field Düşük
eğer bunlara rağmen darboğaz devam eder ise birazda azar azar arttırarak resolution scale ayarıyla oynayın

Tamamdır hocam.

Hocam oyunu oynarken bir anda ekran kartının fanları yavaşladı ve oyun Direct X'li bir hata verdi ekran kartının adı yazıyordu anlayamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…