M mamidmn Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 NFS Heat mi alayım yoksa NFS Unbound mu?
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 mamidmn dedi: NFS Heat mi alayım yoksa NFS Unbound mu? Genişletmek için tıkla... Unbound ın araç sürüşlerinden bir gram zevk almamıştım hocam sokak yarış teması ve mekanik olarak bence heat daha iyiydi.
mamidmn dedi: NFS Heat mi alayım yoksa NFS Unbound mu? Genişletmek için tıkla... Unbound ın araç sürüşlerinden bir gram zevk almamıştım hocam sokak yarış teması ve mekanik olarak bence heat daha iyiydi.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Ekim 2024 #3 Unbound daha cok sariyor.
M mamidmn Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 TrYaSaR51 dedi: Unbound ın araç sürüşlerinden bir gram zevk almamıştım hocam sokak yarış teması ve mekanik olarak bence heat daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Peki heat mi NFS 15 mi?
TrYaSaR51 dedi: Unbound ın araç sürüşlerinden bir gram zevk almamıştım hocam sokak yarış teması ve mekanik olarak bence heat daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Peki heat mi NFS 15 mi?
Nickq Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 296 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 mamidmn dedi: NFS Heat mi alayım yoksa NFS Unbound mu? Genişletmek için tıkla... Ya unboundun efektleri diğer NFS oyunların'dan çok çok farklı eğer daha önce NFS oyunlarından oynadıysan ve bunu beğeniyorsan heat almanı öneririm ama ben farklı bir şeyler istiyorum diyorsan unbound.
mamidmn dedi: NFS Heat mi alayım yoksa NFS Unbound mu? Genişletmek için tıkla... Ya unboundun efektleri diğer NFS oyunların'dan çok çok farklı eğer daha önce NFS oyunlarından oynadıysan ve bunu beğeniyorsan heat almanı öneririm ama ben farklı bir şeyler istiyorum diyorsan unbound.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 mamidmn dedi: Peki heat mi NFS 15 mi? Genişletmek için tıkla... 15 hocam atmosfer olarak son çıkanlar arasında tatmin edicek olan odur.
mamidmn dedi: Peki heat mi NFS 15 mi? Genişletmek için tıkla... 15 hocam atmosfer olarak son çıkanlar arasında tatmin edicek olan odur.