eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 21 Şubat 2022 #1 NFS Heat oynuyuyorum, 50 yarış bitirmişimdir ama nereden araba alabileceğimi bulamadım. Hep kötü araba kullanıyorum. Başka araba nereden alınır? Garajdan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
NFS Heat oynuyuyorum, 50 yarış bitirmişimdir ama nereden araba alabileceğimi bulamadım. Hep kötü araba kullanıyorum. Başka araba nereden alınır? Garajdan mı?
Çözüm K_carmz 22 Şubat 2022 Haritada el sıkışma simgesi var, haritanın merkezindeki ana garajın yanında. Araçlar oradan satın alınıyor.
Haritada el sıkışma simgesi var, haritanın merkezindeki ana garajın yanında. Araçlar oradan satın alınıyor.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.409 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #2 Haritada el sıkışma simgesi var, haritanın merkezindeki ana garajın yanında. Araçlar oradan satın alınıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Haritada el sıkışma simgesi var, haritanın merkezindeki ana garajın yanında. Araçlar oradan satın alınıyor.