NFS Heat'te FPS düşmesi sorunu nasıl çözülür?

657377

Femtopat
Underground 2 ve Most Wanted 2005'ten sonra en sevdiğim NFS oyunu heat ama 3060'li laptopta sanki polis takibi başlarken vs FPS düşmesi oluyor sizde de var mı aynı durum oyunun biraz sorunu var gibi çalışırken? Forumları gezdim ama çok fazla benzer sorunu yaşayan olmuş çözüm sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Underground 2 ve Most Wanted 2005'ten sonra en sevdiğim NFS oyunu heat ama 3060'li laptopta sanki polis takibi başlarken vs FPS düşmesi oluyor sizde de var mı aynı durum oyunun biraz sorunu var gibi çalışırken? Forumları gezdim ama çok fazla benzer sorunu yaşayan olmuş çözüm sıfır.

FPS'iniz sabitlenmiş olabilir kontrol edebildiniz mi?

NFS oyunların da optimizasyon yok hocam. Sıkıntılı çalışıyor.

Hocam yeni NFS oyunlarının işlemci kullanımı ile ilgili bir sorunu var, bu işine yarar mı emin değilim ama yinede genel olarak oyunun stabilitesi için işine yarayabilecek bir çözüm var

-Bir not defteri oluşturup içine şu kodları yaz;

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

Bir ve ikinci satır işlemcinin çekirdek sayısı, üç ve dördüncü satır 0 olucak ve beşinci satır işlemcinin iş parçacığı sayısı (Thread) olucak

-Bu not defterini farklı kaydet ve ismini "user.cfg" yap ve kayıt türünü tüm dosyalar olarak seç
-Sonra not defterini oyunun dosya konumuna (.exe'lerin olduğu yere) ve belgelerimden "Need for Speed Heat > settings" konumuna yapıştır

Dediğim gibi bu tam olarak senin sorununa çözüm olur mu emin değilim ama genelde oyunun çoğu performans sıkıntısında işime yaradı şahsen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı