Yaklaşık oyunun neredeyse çıktığı haftadan beridir oynuyorum hayatta hile olmayan oyun da şu an hile kaynıyor. Özellikle gelenlerin hepsi oyunu 25 TL'ye alan türkler oluyor. Oyun kendi kendini batırdı. Bunları banlatma gibi şansımız var mı? Bende RSR var oyunun en hızlı arabası zaten bu araç ona başka yetişebilecek seviyede araç henüz oyunda yok. Ama adam Skyline R34 almış 500'den fazla basıyor. Örnek olsun yaptıkları diye örnek bir video koyacağım aşağıya. Adama yine insaflı hileci denk gelmiş. Bana gelenler acımıyor direkt 1 tur fark atıp alıyor. Aynısı Forza Horizon 5 indirime girerse de olacak, ben buna eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de uzun süre bu oyunu oynadım fakat bunun hile olduğunu düşünmüyorum. O ufak arabaya her şeyi falan fullüyorlar ve en hızlı arabalardan biri oluyor. Yanlışım varsa düzeltin.
Ben indirime girdiği günden beridir nefret ediyorum şu son zamanlarda artık. Şu hale bak arkadaş ya. Toplasınlar şu oyunu 25 TL'den alanların elinden. 500 TL verince insan en azından açamam 500 TL çok para falan derdi.
Ben de uzun süre bu oyunu oynadım fakat bunun hile olduğunu düşünmüyorum. O ufak arabaya her şeyi falan fullüyorlar ve en hızlı arabalardan biri oluyor. Yanlışım varsa düzeltin.
Hile değil demedim hile olduğunu düşünmüyorum dedim. Ayrıca yanlışım varsa düzeltin dedim. Benim zamanımda da saçma sapan hızlı araçlar vardı. Demek ki yeni türemiş bir bilgim yok. Ne diye üstten üstten konuşuyorsun. Ben mi çıkardım hileyi kudurdun 2 dakikada.