NFS Heat'te hileciler çok fazla

Hile değil, Dominic Toretto oynuyor. EA'in ilgileneceğini sanmıyorum. Yapacak bir şey yok. Oyunun forumlarına ve topluluğuna yazın. Belki orada ortak tepki gösterirseniz ilgilenirler.

Hile değil, dominic toretto oynuyor. EA'in ilgileneceğini sanmıyorum. Yapacak bir şey yok. Oyunun forumlarına ve topluluğuna yazın. Belki orada ortak tepki gösterirseniz ilgilenirler.

EA: Yoo ne hilesi kardeşim biz orada Paul Walker ve dominic toretto güncellemesini oyunda test ediyorduk.

Forza oynayın arkadaşlar.

Bu mu önerin? O zaman senin sevdiğin tüm oyunlara da hile gelsin bende sana şikayetçiysen oynama ağlama diyeyim olur mu!

Forza oynayın arkadaşlar.

Forza'ya da gelir yakında eğer fiyat düşer ise. 4'te ara ara geliyor.

Yeni başladım bende tek kişilik giriyorum gelişme sürecinde olduğum için.
Para hilesi yap rep hilesi yap milletin oyun zevkini bozunca eline ne geçiyor anlamıyorum GTA Online'dan farkı kalmamış.

Hile kullanımı peek yapan her oyunu bıraktım düzeldikçe geri döndüm. Benim büyük bir community'im yok. Gösterebileceğim en büyük tepki oynamamak para yedirmemek. Alternatif rakip oyunları oynamak. Oynadığın oyun da NFS heat hint kumaşı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…