NFS Heat'te hileciler çok fazla

Hmm Forza mı diyorsun

Forza da da geliyor bu arada. Ekranı Full arabayla kaplıyor ya da konvoy da olmamama rağmen map dışına uçuruyorlar.

Bir de korsan oyun oynasa bile Online'a gelebiliyorlar.

Arkadaş biz ne oynayacağız ya? Şimdi RDR Online geçsek yarış oyunlarını bırakıp. Dominic toretto ona da gelir. Bir film de orada çeker. Valorant girsek banladıkları falan yok. Adam koşarak ateş ediyor. Jett alıp operatör ile havada vuruyor kaçıyor. GTA 5 girsek uçan motor ya da dronlar ile bize halep Simulator'ü yaşatıyorlar.

Son düzenleme:
Hilesiz oyun bulmak imkansız. Çıkar onu kafandan. Raporu basıp geçmen dışında yapacağın bir şey yok. Keşke herkesin elinde adalet çekici olsa.

Demin yukarıda öyle demiyordun ama .
Kusura bakma ama 10 tlye aldığın heat de mi daha çok hile olur forza da mı istatistik bilgin yok bari mantığın olsun be kardeşim. Neyin tartışmasını yapıyosun sen benle?

Hocam hile olduğuna emin miyiz ya (diğer videoları izledim de ben yanlış görmüşüm bu oyunda hile yapacak kadar da düşmezsin be.)

Kusura bakma ama 10 TL'ye aldığın heat de mi daha çok hile olur Forza da mı istatistik bilgin yok bari mantığın olsun be kardeşim. Neyin tartışmasını yapıyosun sen benimle?

Kardeşim oyunu ben 25 TL'ye alan beleşçilerden değilim . Oyunu ilk çıktığı zaman aldım. Ve o zaman hile yoktu. Sorun tamamen bu 25 TL'den alanlarda bizde değil .

Hocam hile olduğuna emin miyiz ya (diğer videoları izledim de ben yanlış görmüşüm bu oyunda hile yapacak kadar da düşmezsin be.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlemedin galiba.

Kusura bakma ama 10 TL'ye aldığın heat de mi daha çok hile olur Forza da mı istatistik bilgin yok bari mantığın olsun be kardeşim. Neyin tartışmasını yapıyosun sen benimle?

Yukarıda hile değil diyordun oynama ağlama şeyler söylüyordun mesajını rapor ettim silindi hala bu tarz şeyler söylüyorsun senle daha fazla uğraşmayacağım ne olduğun belli zaten bir kere daha rapor ettim. İstatistik bilgim yok evet ama senin de matematiğin ve aklın yok belli oldu. Ayrıca okuma yazmanı ayrıca madem oynamışsın ya gir hepsini yeniden kontrol et kendini bir denetle bakalım kim hatalı.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama 10 tlye aldığın heat de mi daha çok hile olur forza da mı istatistik bilgin yok bari mantığın olsun be kardeşim. Neyin tartışmasını yapıyosun sen benle?
Gamepass'ten forza 4 ü indirdiğimde heryer hileci kaynıyordu. Yarış teklif ediyorlar. Anında 300-400 e basıyorlar. Aynı şey steamdekinde varmıdır bilemem.

Game Pass'ten Forza 4'ü indirdiğimde her yer hileci kaynıyordu. Yarış teklif ediyorlar. Anında 300-400'e basıyorlar. Aynı şey steamdekinde var mıdır bilemem.

Kaldı ki 5'te bile şu an hile kaynıyor ama Samet yine hile olmadığını söylüyor. Arkadaş düzgün konuşmadığı için zaten mesajlarının çoğunu da moderatör sildi. Takmayın. Bir kere daha video atıp ortada kalmak istiyor.

Adam crackli FH5 indirip girip öyle de hile acıyor. Xbox hesabı ban yiyince de yenisini acıyor adam için zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…