Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.517 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 24 Eylül 2024 #11 ByMurphy dedi: Evet eskisini arayan biriyim ama 2005 sürümünü güvenli indirebileceğim bir yerde yok sanırım sizin bildiğiniz bir yer var mı? @Things @Merdt Crew 2'yi aldım ama beni pek sarmadı o yüzden mostwanted arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim bir yer yok maalesef. The Man From E.A.R.T.H. dedi: İnsanların gereksiz fazla eleştirmesinin sebebi 2005'in devamını beklemeleri. Genişletmek için tıkla... Bundan değil. Telefon oyunundan hallice sürüş motorları bence rezalet. Hot Pursuit 2010'dan beri bunu yapıyorlar.
ByMurphy dedi: Evet eskisini arayan biriyim ama 2005 sürümünü güvenli indirebileceğim bir yerde yok sanırım sizin bildiğiniz bir yer var mı? @Things @Merdt Crew 2'yi aldım ama beni pek sarmadı o yüzden mostwanted arayışına girdim. Genişletmek için tıkla... Bildiğim bir yer yok maalesef. The Man From E.A.R.T.H. dedi: İnsanların gereksiz fazla eleştirmesinin sebebi 2005'in devamını beklemeleri. Genişletmek için tıkla... Bundan değil. Telefon oyunundan hallice sürüş motorları bence rezalet. Hot Pursuit 2010'dan beri bunu yapıyorlar.