Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 22 Haziran 2020 #11 İnternet kafeler kapalı değil mi? Açıldı mı yoksa?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #12 Dostum benim arşivimde olması lazım eve geçince bir kontrol edeyim İnternet'e yüklerim indirirsin.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.987 Yer İstanbul 22 Haziran 2020 #13 volkanswat dedi: Cd yi bir internet kafede USB aktarsanız ? Genişletmek için tıkla... İnternet kafeler şuan kapalı diye biliyorum Kratosmanos dedi: İnternet kafeler kapalı değil mi? Açıldı mı yoksa? Genişletmek için tıkla... Kapalı kanka bizim evin yanındaki kepengi duruyor hala
volkanswat dedi: Cd yi bir internet kafede USB aktarsanız ? Genişletmek için tıkla... İnternet kafeler şuan kapalı diye biliyorum Kratosmanos dedi: İnternet kafeler kapalı değil mi? Açıldı mı yoksa? Genişletmek için tıkla... Kapalı kanka bizim evin yanındaki kepengi duruyor hala
knizel Megapat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 257 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #14 RotasızBey dedi: Dostum benim arşivimde olması lazım eve geçince bir kontrol edeyim İnternet'e yüklerim indirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam linki buraya da atabilir misiniz eğer kurallara aykırıysa bana da özelden yollar mısınız. Şimdiden çok teşekkürler.
RotasızBey dedi: Dostum benim arşivimde olması lazım eve geçince bir kontrol edeyim İnternet'e yüklerim indirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam linki buraya da atabilir misiniz eğer kurallara aykırıysa bana da özelden yollar mısınız. Şimdiden çok teşekkürler.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #15 knizel dedi: Hocam linki buraya da atabilir misiniz eğer kurallara aykırıysa bana da özelden yollar mısınız. Şimdiden çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
knizel dedi: Hocam linki buraya da atabilir misiniz eğer kurallara aykırıysa bana da özelden yollar mısınız. Şimdiden çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 22 Haziran 2020 #16 RotasızBey dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Dostum rica etsem bana da atar mısın ?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #17 RotasızBey dedi: Dostum benim arşivimde olması lazım eve geçince bir kontrol edeyim İnternet'e yüklerim indirirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.
RotasızBey dedi: Dostum benim arşivimde olması lazım eve geçince bir kontrol edeyim İnternet'e yüklerim indirirsin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #18 Taylor Swift Fan Cl dedi: Dostum rica etsem bana da atar mısın? Genişletmek için tıkla... İnternet'im biraz kötü geceden yüklemeye koyarım ne zaman yüklenirse buradan paylaşırım linki indirirsiniz.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Dostum rica etsem bana da atar mısın? Genişletmek için tıkla... İnternet'im biraz kötü geceden yüklemeye koyarım ne zaman yüklenirse buradan paylaşırım linki indirirsiniz.
V volkanswat Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 109 22 Haziran 2020 #19 Heryer açık orada açıktır diye düşündüm
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 23 Haziran 2020 #20 Blackfox07 dedi: Teşekkür ederim mesajlarınız için artık 150-160 TL'ye kıyacaz, CD okuyucu alacaz. Genişletmek için tıkla... 15 senelik bir oyun için değer mi gidip cd okuyuculara uğraşmaya, o kadar para vermeye? İnternetten indirin 15 dakika sürmez açın oynayın ne gerek var bu uğraşa?
Blackfox07 dedi: Teşekkür ederim mesajlarınız için artık 150-160 TL'ye kıyacaz, CD okuyucu alacaz. Genişletmek için tıkla... 15 senelik bir oyun için değer mi gidip cd okuyuculara uğraşmaya, o kadar para vermeye? İnternetten indirin 15 dakika sürmez açın oynayın ne gerek var bu uğraşa?