M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2012 #11 Kasma sorununu Recep Bey sağ olsun, EA forumu sayesinde çözdüm. Oyun esnasındayken Ctrl+Alt+Del yaptıktan sonra oyuna dönersek çok iyi bir FPS artışı oluyor. Önce en son ayarlarda 7-8 FPS alıyordum. Şimdi en son ayarlarda 30-35 FPS alıyorum.
Kasma sorununu Recep Bey sağ olsun, EA forumu sayesinde çözdüm. Oyun esnasındayken Ctrl+Alt+Del yaptıktan sonra oyuna dönersek çok iyi bir FPS artışı oluyor. Önce en son ayarlarda 7-8 FPS alıyordum. Şimdi en son ayarlarda 30-35 FPS alıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 22 Kasım 2012 #12 Benim daha ikinci mesajda söylediğim çözüm Alt-Tab, veya Ctrl+Alt+Del aynı yola çıkıyor, oyundan masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönmek
Benim daha ikinci mesajda söylediğim çözüm Alt-Tab, veya Ctrl+Alt+Del aynı yola çıkıyor, oyundan masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönmek
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2012 #13 Burak Alkan dedi: Benim daha ikinci mesajda söylediğim çözüm Alt-Tab, veya Ctrl+Alt+Del aynı yola çıkıyor, oyundan masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönmek Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı işlevi görüyordu fakat Alt+Tab ile sonuç alınamıyordu. Ctrl+Alt+Del yapmamıştım
Burak Alkan dedi: Benim daha ikinci mesajda söylediğim çözüm Alt-Tab, veya Ctrl+Alt+Del aynı yola çıkıyor, oyundan masaüstüne dönüp tekrar oyuna dönmek Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı işlevi görüyordu fakat Alt+Tab ile sonuç alınamıyordu. Ctrl+Alt+Del yapmamıştım
Tugay Hectopat Katılım 8 Eylül 2012 Mesajlar 354 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2012 #14 Öyle ya da böyle bir güncelleme çıkartmaları şart! Bende hala kasıyor