cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 31 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi profilde bir fotoğraf yok ve buraya fotoğraf koyabiliyor muyuz? Steam'de ve Origin'de fotoğraf var ama burada gözükmüyor. Xbox konsolda oynayanları gördüm ve onlarda vardı bilgisayarda da konuluyor mu? Dosya Ekleri 20210531204702_1.jpg 110,8 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi profilde bir fotoğraf yok ve buraya fotoğraf koyabiliyor muyuz? Steam'de ve Origin'de fotoğraf var ama burada gözükmüyor. Xbox konsolda oynayanları gördüm ve onlarda vardı bilgisayarda da konuluyor mu?
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 31 Mayıs 2021 #2 Autolog adında bir sistemi oluyordu NFS'lerin. Profil ayarları oradan yapılıyordu.
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 31 Mayıs 2021 #3 egenalbandit dedi: Autolog adında bir sistemi oluyordu NFS'lerin. Profil ayarları oradan yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden mi yoksa internetten mi?
egenalbandit dedi: Autolog adında bir sistemi oluyordu NFS'lerin. Profil ayarları oradan yapılıyordu. Genişletmek için tıkla... Oyun içinden mi yoksa internetten mi?
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 31 Mayıs 2021 #4 Silinen üye dedi: Oyun içinden mi yoksa internetten mi? Genişletmek için tıkla... İnternettendi diye hatırlıyorum, en son Hot Pursuit zamanında kullanmıştım.
Silinen üye dedi: Oyun içinden mi yoksa internetten mi? Genişletmek için tıkla... İnternettendi diye hatırlıyorum, en son Hot Pursuit zamanında kullanmıştım.
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 31 Mayıs 2021 #5 egenalbandit dedi: İnternettendi diye hatırlıyorum, en son hot pursuit zamanında kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum bakacağım.
egenalbandit dedi: İnternettendi diye hatırlıyorum, en son hot pursuit zamanında kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum bakacağım.