NFS Most Wanted 60FPS üstüne çıkmıyor

TReetuCi

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Meslek
Öğrenci
Aynı başlıkta da yazdığı gibi, Need for Speed Most Wanted 2012 aldım 60FPS sabit duruyor. Aslında daha fazla olması lazım yoksa iade etmek zorunda kalacağım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
laptop mu?

Peki oyunun grafik veya ekran ayarlarındaki kare hızı sınırlaması ayarı nedir kontrol ettin mi?

Hocam grafiklerin hepsini düşüğe çektim ama galiba oyun direk kendisini 60FPS sabitliyor.

Oyun klasörüne bak, "d3d9.ini" dosyasını bulabilir misin? Bulursan aç, FPS sınır değerini oradan değiştirebilirsin

Son düzenleme:
dosyayı mı bulamadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…