Çözüldü NFS Most Wanted hikaye görevleri nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yigitsavas

Decapat
Yer
izmir/güzelbahçe
Bugün Most Wanted oynamaya başladım ilk görevleri yaptım beni serbest dolaşma gerine attı, hikaye görevlerini nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Milestones diye bir şey var. Oradaki görevleri yapabilirsiniz. Şu kadar hız ile bir yerden geç ya da şu kadar polis aracına çarp felan diyor. Bu size daha fazla bounty verir. Onun dışında aranma dereceniz x1 olduğu için yavaş doluyor. Solda bu bar görünür. Onu x2 yaparsanız daha fazla bounty gelir ama polislerde zorlaşır.
M' ye bastığında haritayı göreceksin. Oradan yarışlara sürebilir veya B tuşu ile kara listeyi açarak yarışlara spawn olabilir, polis görevlerini tamamlayabilirsin.

Blacklist bosslarını açabilmen gerekiyor hikayede ilerlemek için. Boss yarışlarını açabilmek için de bazı gereklilikleri karşılaman gerekiyor. Oyun içindeyken "B" tuşuna basarak yapman gerekenleri görebilirsin.

İlk MW oyunundan bahsediyorsan ''B'' tuşuna bas orada yapman gereken görevler var. Yanlış hatırlamıyorsam ilk adamda 3 yarış kazanmanı ve polislerden kaçarak 10.000 Bounty yapmanı istiyordu. Bitirdikten sonra ''2'' tuşuna basarak kara listedeki adamla kapışacaksın.

Tama teşekkürler bden yaptım geçtim ilk yeri de bounty nasıl kasılıyor 50bin lazım. Bir yerlere çarparak çok az geliyor.
NOS nasıl basılıyor?

Milestones diye bir şey var. Oradaki görevleri yapabilirsiniz. Şu kadar hız ile bir yerden geç ya da şu kadar polis aracına çarp felan diyor. Bu size daha fazla bounty verir. Onun dışında aranma dereceniz x1 olduğu için yavaş doluyor. Solda bu bar görünür. Onu x2 yaparsanız daha fazla bounty gelir ama polislerde zorlaşır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…