NFS Most Wanted hikayesi

Hikayesini bilmiyorum ama undercover oyununun sadece başlangıcı bile beni kendisine aşık etmeye yetmişti küçükken. Polis kovalamacasının içinde başlıyordu oyun 350Z kullanıyorduk. Benim undercover korsandı, o yüzden kovalamaca bitince oyun çöküyordu

Undercoverı baştan sona oynamış bir oyuncu olarak kısaca şu bilgiyi verebilirim. Undercover'da biz bir ajanız yarışlara katılan yardım eden felan kimilerini polislere yakalatmaya çalışan felan. Yani ben undercover'daki görevlerimizi f&f filmindeki Brian O'Conner'ın görevlerine benzetiyorum. Hatırlarsanız brian bir FBI ajanıydı

Kesinlikle size katılıyorum bence MW'dan sonra hikayesi en iyi olan oyun diyebilirim. Ama grafik ve oynanış konusunda çok mükemmel olmasa da kötü de değil bence ben beğenmiştim oyunu. Grafik konusunda şöyle birşey diyebilirim grafiklerin hepsini en yükseğe aldığınızda sanki ekranda sarı bir filtre aktif öyle oynuyormuş gibi oluyorsunuz. Ama grafik ayarlarını ayrı ayrı yapınca daha gerçekci ve daha güzel bir görüntü elde ediyorsunuz. Bu oyuna genel olarak grafik kalitesi kötü denildi ama bence öyle değil. Hala arada girer girer oynarım. Ayrıca bu oyun çok tutunamadı hatta çoğu kişi böylee bir oyunun olduğunu bilmiyor bile. Benim çok oynadığım zaman arkadaş grubumdaki çoğu kişi bilmiyordu ve benden görünce oyunu istemişlerdi onlarla da online bir şekilde baya oynamıştık. Ama oyunda birşeyi eleştirmem gerekirse tabiki araçların modifiye edilirken bazen donması (sadece bazı araçlarda bazı öğeleri seçip ayarlarken yapıyordu). Mesela en çok beğendiğim bir özelliğide genelde sadece görünüş için yaptığımız şeylerin bile bu oyunda arabanın performansına etki etmesi. Lastik ölçülerinin ayarlanması, bodykitin ayarlarının yapılması, jant ölçüleri, doğru açılarda rüzgarlık takmak arabanın daha hızlı gitmesi daha çabuk hızlanması daha iyi yol tutması lastiklerin çok çabuk sarmaması (ki bu en çok american arabalarında olur sarmaktan ve kaymaktan virajlı yollarda ve yarışlarda can sıkarlar) gibi böyle ayrıntıların olmasıda benim ayrıca bir hoşuma gitmişti çünkü her oyunda bu tarz şeyler yok. Varsada kendini çok fazla hissettirmemesi çok gerçekçi olmuyor açıkçası. Ama günümüzde böyle oyunların çıkmıyor olması çıksada hikayesi güzel ve çekici olmaması biz yarış severlere çokta eğlenceli gelmiyor günümüz yarış oyunları. Forza horizon ve yeni nfs oyunlarını bazen oynuyorum ama en fazla 30dk 1 saat. Hikayesiz yarış oyunu oynamak sıkıcı oluyor. (en azından benim için)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…