Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 Merhaba, mini Map'i mesela NFS 2015, Payback, Heat, Unbound'taki gibi değiştirebiliyor muyuz? Hız göstergesini öyle yaptım ama bunun için bir mod bulamadım. Şundan bahsediyorum: Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2025
Merhaba, mini Map'i mesela NFS 2015, Payback, Heat, Unbound'taki gibi değiştirebiliyor muyuz? Hız göstergesini öyle yaptım ama bunun için bir mod bulamadım. Şundan bahsediyorum:
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 26 Mart 2025 #2 Need for Speed: Most Wanted (Windows) Remember Need for Speed: Most Wanted (Windows), an old video game from 2005? Download it and play again on MyAbandonware. www.myabandonware.com Burada bazı modlar var mesela extra options mod falan var ama bu mini map'i içeren bir ayar barındırıyormu içinde bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Need for Speed: Most Wanted (Windows) Remember Need for Speed: Most Wanted (Windows), an old video game from 2005? Download it and play again on MyAbandonware. www.myabandonware.com Burada bazı modlar var mesela extra options mod falan var ama bu mini map'i içeren bir ayar barındırıyormu içinde bilmiyorum.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 Myk61 dedi: Need for Speed: Most Wanted (Windows) Remember Need for Speed: Most Wanted (Windows), an old video game from 2005? Download it and play again on MyAbandonware. www.myabandonware.com Burada bazı modlar var mesela extra options mod falan var ama bu mini map'i içeren bir ayar barındırıyormu içinde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Extra Options, Widescreenfix, HD contect vs. falan çoğu var onların ama şunun gibi bir mini map modu istiyorum: Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Need for Speed: Most Wanted (Windows) Remember Need for Speed: Most Wanted (Windows), an old video game from 2005? Download it and play again on MyAbandonware. www.myabandonware.com Burada bazı modlar var mesela extra options mod falan var ama bu mini map'i içeren bir ayar barındırıyormu içinde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Extra Options, Widescreenfix, HD contect vs. falan çoğu var onların ama şunun gibi bir mini map modu istiyorum: