ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #11 264075 dedi: Bu konuda serbest mi değil mi yani ? Genişletmek için tıkla... Bence serbest cunku yasak olsaydi kilit atip yasaktir diye belirtirlerdi.
264075 dedi: Bu konuda serbest mi değil mi yani ? Genişletmek için tıkla... Bence serbest cunku yasak olsaydi kilit atip yasaktir diye belirtirlerdi.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.023 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #12 Arkadaşlar kesin olarak şunu söyleyebilirim, eğer oyun satıştan tamamen kaldırıldıysa veya 800 Lira üzeri bir oyunsa korsan paylaşım yapabiliyorsunuz, üyelerin isteği sonucunda böyle bir izin verilmiş. Moderatörün verdiği cevap;
Arkadaşlar kesin olarak şunu söyleyebilirim, eğer oyun satıştan tamamen kaldırıldıysa veya 800 Lira üzeri bir oyunsa korsan paylaşım yapabiliyorsunuz, üyelerin isteği sonucunda böyle bir izin verilmiş. Moderatörün verdiği cevap;
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #13 InqYomin dedi: Arkadaşlar merhaba, NFS benim çocukluğumu süsleyen oyunlardan. Ve oyunu bitirememiştim. Eğer ki virussüz bir kopyası varsa atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Archive.org sitesinden CD sürümleri var. Winrar ile kurabiliyorsunuz.
InqYomin dedi: Arkadaşlar merhaba, NFS benim çocukluğumu süsleyen oyunlardan. Ve oyunu bitirememiştim. Eğer ki virussüz bir kopyası varsa atabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Archive.org sitesinden CD sürümleri var. Winrar ile kurabiliyorsunuz.