NFS Most Wanted oyundan atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:

Hocam yaptım fakat oyun tepki vermiyor görev yöneticisinde gözüküyor ancak hiçbir tepki yok.

Son düzenleme:
Hocam yaptım oyun şimdi direkt yanıt vermiyor
Oyunu nereden indirdiniz? Oyunu Windows XP Service Pack 2 uyumluluk modunda çalıştırıp öyle deneyin. Olmazsa son olarak aşağıdaki linkten oyunu indirip kurun.

İçerisinde widescreen fix, kontrolcü butonları ve oyundaki bazı hataları düzelten modlarla birlikte hazır olarak geliyor. Rar dosyasını indirdikten sonra klasöre çıkarıp setup dosyasını çalıştırın.

oyuna girilmiyor girdiğimde direkt atıyor hatta oyun ekranını bile göremiyorum.
Oyunun kurulu olduğu dosyayı açın > scripts > NFSMostWanted.WidescreenFix.ini > birlikte aç > not defteri >
ResX = 0 // Controls horizontal resolution.
ResY = 0 // Controls vertical resolution.
veya 0'lar yerine kendi ekran çözünürlüklerinizi yazın.
Örnek benim çözünürlüğüm 1366x768
ResX = 1366
ResY = 768

Eğer yine çözüm olmazsa attığım videodan takip ederek oyunu tekrar kurun, ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Bizzat buradan indirdim ve aylardır sorunsuz oynuyorum (uzun süreli polis takiplerinde crash vermesi dışında, ona çözüm bulamadım malum eski oyun...)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

''Microsoft Visual C++ hatası'' ile karşılaşırsanız da tüm visualleri güncelleyin.

Son düzenleme:
en son archive'den indirdiklerimi mediafire da saklamıştım

full nfs isosu
crash vs. fix dosyası
ekran düzeltme

Archive.org kapandı malum, kötü oldu. @relampagos 'a teşekkürler, atmış linkleri kendisi.

Alternatif olarak oyunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://abandonwaregames.net/game/need-for-speed-most-wanted

1.3 Patch dosyası için:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…