TVO Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 NFS MW de Redux V3 modunu nasıl kaldıracağım? Oyunun fiziklerini felaket kotu yaptı duz yolda bile kayıyor araç ve savein de gitmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
NFS MW de Redux V3 modunu nasıl kaldıracağım? Oyunun fiziklerini felaket kotu yaptı duz yolda bile kayıyor araç ve savein de gitmesini istemiyorum.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.481 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2025 #2 Oyunu komple sil yeniden yükle kayıt dosyan silinmez. Yok işimi garantiye alayım diyorsan kayıt dosyasının yedeğini alabilirsin. Artı 0 Eksi
Oyunu komple sil yeniden yükle kayıt dosyan silinmez. Yok işimi garantiye alayım diyorsan kayıt dosyasının yedeğini alabilirsin.
KS KS TVO Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Blackbeard dedi: Oyunu komple sil yeniden yükle kayıt dosyan silinmez. Yok işimi garantiye alayım diyorsan kayıt dosyasının yedeğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu cra*k indirdim nereden indirdiğimide hatırlamıyorum bir de direk speed.exe dosyasını silsem olur mu? Artı 0 Eksi
Blackbeard dedi: Oyunu komple sil yeniden yükle kayıt dosyan silinmez. Yok işimi garantiye alayım diyorsan kayıt dosyasının yedeğini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu cra*k indirdim nereden indirdiğimide hatırlamıyorum bir de direk speed.exe dosyasını silsem olur mu?