Merhaba NFS Most Wanted 2005 oyununun Remastered sürümünü yükledim fakat oyuna girdiğimde dahili grafik birimini kullandığını gördüm. Bu yüzden oyunda takılmalar ve kasmalar oluyor acaba oyunu ekran kartıma nasıl aktarabilirim? Dahili grafik birimim Vega GPU laptoptaki ekran kartım ise RTX 3070 yardımcı olursanız sevinirim iyi sosyaller.
Hocam Remastered modda Ray Tracing vs Redux mod olduğu için biraz zorladı GPU ayarları kısmından speed.exe yi ekledim oradan da RTX 3070'i seçtim sorunum çözüldü.
Eğer mesajların yanında bir tik varsa çözüm olduğunu düşündüğünüz mesajın yanındaki tiki etkinleştirerek çözümü işaretleyebilirsiniz ve konu çözüldü olarak gözükür.
Eğer mesajların yanında bir tik varsa çözüm olduğunu düşündüğünüz mesajın yanındaki tiki etkinleştirerek çözümü işaretleyebilirsiniz ve konu çözüldü olarak gözükür.
Her konuda olmuyor herhalde. Teknik destekte falan açtığımda oluyordu. Konuyu değiştirebiliyorsanız değiştirin yada bir moderatör değiştirir. Bence çok önemli değil ama kural falan vardır belki diye yazdım bu kadar. Birde moderatörler konuyu kilitleyebiliyor ama farklı bir şey tabi.